facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Eiland

Info

Het Eiland heeft een mooi zomerterras.
Verjaardag/afscheidsdrink/receptie mogelijkheden.
Officiële supportersclub van de Belgian Red Devils!



"Gezellige bar in Meise. Openingsuren kunnen afwijken bij activiteiten en evenementen. Op zondagnamiddag ook geopend bij mooi fiets- en wandelweer."
Adres: Kardinaal Sterckxlaan 70, 1860 Meise
Telefoonnummer: 023053949
Stad: Meise
Route: Kardinaal Sterckxlaan 70
Postcode: 1860


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 15:00 - 01:00
Woensdag: 15:00 - 01:00
Donderdag: 15:00 - 01:00
Vrijdag: 14:00 - 03:00
Zaterdag: 11:00 - 03:00
Zondag: 11:00 - 00:00

Recensies
Jaren vaste klant, maar dan ook jaren geleden. Sinds overdracht naar nieuwe eigenaar staat de klant niet meer centraal. Lang wachten op de bediening, vroeger toen het vol was waren we beter bediend, moet je toch kunnen? De cocktails zijn nu ook heel duur en zijn eigenlijk slecht. Al een geluk dat ze het bier niet zelf maken. Ik denk ook dat mijn mening gedeeld wordt met veel 'vaste' klanten, want het terras is leger dan het kerkhof in dezelfde straat. Een glimlach is gratis, maar hier is ze blijkbaar betalend. Jammer want het was anders een toplocatie.
Toffe bar op een leuke locatie, alleen jammer dat de vorige eigenaars en hun crew er niet meer zijn... Nu wacht je een uur op je drankje, zijn de cocktails kleiner/duurder/minder lekker en laat de bediening ook te wensen over. Ik hoop dat er snel iets verandert zodat heel Meise en omstreken weer naar z'n geliefde stamcafé kan - zonder frustratie...
Update: in plaats van dat de eigenaar reageert op de review, heeft hij besloten mij privé op te zoeken en mij een bericht te sturen. "Jammer van de review via Het Eiland.. Ik dacht dat ik mijn best had gedaan om tegemoet te komen.. Niets of niemand is perfect.. Ook nieuwe, jonge studenten niet.. Er is wel degelijk een verschil tussen prijslijst en de prijs in de kassa, maar je gelooft mij blijkbaar niet.. Met een beetje gezonde empathie zou ik hiervoor meer begrip verwachten.. Hopelijk krijg jij meer begrip van jouw omgeving, dan ik van jou..." Sinds de nieuwe eigenaar zijn we keer op keer teleurgesteld naar huis gegaan. Lang wachten op bediening 45 minuten tot je drankje hebt, foute drankjes, cocktails die op niets trekken, prijzen die niet kloppen, ... Aangezien dit één van onze favoriete plekken was, gaven we het nog een kans. Op kaart staat de cocktail aan €7, moeten er €8 betalen. Hun excuus: "kaart was verkeerd bedrukt en nog niet aangepast", voor de goede vrede betalen we meer dan we verplicht zijn. Uit hun "goed hart" doen ze de prijs in twee. Uiteindelijk was de cocktail niet eens gemaakt zoals ze hoort verkeerde siroop ect, duidelijk zichtbaar aan de kleur. Lang verhaal kort: ons zijn ze kwijt als vaste klant!
Ik heb hier jaren met veel plezier en vreugde gewerkt, ook is deze plek steeds mijn stamcafé gebleven. Helaas is het sinds de nieuwe eigenaar een schim van wat het ooit was. Zeer trage bediening, cocktails waar amper fruit in zit, prijzen die om de haverklap veranderen. Zo worden dranken duurder verkocht dan ze geprijst staan, ook sigaretten worden aan een meerprijs onder de toog verkocht. Hygiëne is ver te zoeken als je een blik werpt op het sanitair of achter de toog/ in de keuken. Als je het mij vraagt zijn er betere opties in Meise en omstreken.
Nog steeds goed maar de sfeer en gezelligheid van vroeger is een beetje vergaan wel spijtig want was vroeger echt een superleuk cafeetje
Voor Jan en alleman maar toch net iets meer voor de jeugd meen ik.... ! Gebrek aan een eigenlijke parking die ruim genoeg is voor de klanten van de zaak is toch een minpunt voor de veiligheid en ook voor de omwonenden ! Het afschermen van de parking voor het verkeer vd Kardinaal Sterckxlaan middels een stevig hekken lijkt me trouwens ook een must ! Ooit donderde er een beestenwagen naar beneden op zijn flank net op de plaats waar zich nu terrassen bevinden .... .
Toffe gezelligheid voor jong en oud, rustig gelegen, super uitbater, een heel alerte man, vriendelijk en beleefd, alles goed verzorgd, fijn terras, rustig gelegen, alles wat het moet zijn !
Een gezellige plaats om te verpozen... als je tijd hebt De bediening is naar de trage kant... kan verholpen worden door effectiever te werken!
Leuke bar met looi terras in een groene omgeving. Vriendelijke Vlaamse bediening, mooie bierkaart
Als je een Aquarius besteld en hij is al maanden over tijd, tja dan weet je het zeker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid