facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Brouwershuis

Het Brouwershuis
Adres: Wiezeplein 14 , Lebbeke 9280, BE
Telefoonnummer: 053 21 10 84
Stad: Lebbeke
Route: Wiezeplein 14
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: het brouwershuis wieze, het brouwershuis aalter, het brouwershuis bellegem, brouwershuis openingstijden, brouwershuis steenhuffel lunch, brouwershuis openingsuren, brouwershuis steenhuffel openingsuren, brouwershuis aalter openingsuren
Recensies
Even inpikken op de mensen dat slechte recensie hebben geschreven,wij zaten naast hun en deze zijn zeer correct behandeld geweest ze waren zelfs aan het stoefen op het eten!! Het is niet de eerste keer dat wij hier komen en we worden altijd zeer goed behandeld het eten is ook super lekker mijn vriendin en ikzelf raden dit restaurant zeker aan. Wat ik een grote troef hier vind is bijvoorbeeld de blackwell saus deze vind je niet meer overall en deze is super lekker!!
Ze zijn gekend om de paling. Voor mij was de gebakken paling vorig jaar nog, erg lekker en echt gebakken op de pan, met een korstje. Deze keer was de paling ook gaar, maar lag hij in een sopje, weet niet wat het was...maar gebakken was hij niet. Wat ik nu half opegegeten heb was als een soepje..voor 33€, weinig smaak, frieten te bruin gebakken. Personeel is vriendelijk en alert, maar het was er ook erg luid, klanten die met luide stem tegen elkaar bezig zijn...ons bezoek was deze keer niet erg geslaagd.
Even inpicken op uw antwoord op mijn vrouw, we hebben minimum 5 minuten gewacht om een tafel aangeboden te krijgen, met 3 stonden jullie achter de toog, alle 3 hebben ons aangekeken, zonder reactie. En we zijn uiteindelijk gaan zitten uit eigen initiatief omdat niemand naar ons kwam of ons kwam aanspreken. Ook nul klantvriendelijkheid of oplossing aanreiken. Qua reservering, aan de tafels die leeg waren, op 2 of 3 stonden gereserveerd, zagen we aan de kaartjes die op de tafels stonden, aan enkele niet, waar wij aanzaten stond er niets van reservatie. Op uw website staat niet, verplicht te reserveren, kan ik nergens lezen, best deze aan te passen. En vriendelijkheid is klaarblijkelijk iets waar jullie een probleem mee hebben. Geen probleem, ik zal dan ook mijn ervaring van jullie delen op sociale media, maar op de eerste plaats met mijn familie, die regelmatig eens komt eten. Er is klaarblijkelijk ook een reden waarbij op jullie fb geen sterren kan geven of een vaste recensie kan geplaatst worden, omdat jullie geen commentaar kunnen verdragen. Je kan hier weer proberen uw gelijk te halen, maar je bent zelf in de fout... Mijn ervaring zal zijn, dat jullie niet waardig zijn om ons als klant te hebben, we zullen onze centen rechtover jullie ordinaire brasserie spenderen. Anders hadden jullie ons om de 2 weken terug gezien. My 2 cents. Ps lees de volledige post, want bij mijn vrouw heb je stukken gemist, lezen is klaarblijkelijk ook een probleem.
Deze avond nog eens met het hele gezin in het Brouwershuis gaan eten. We waren blij dat we hadden gereserveerd! Zoveel eters op een woensdag! De scampi’s diabolique waren trouwens weer eens top. Mijn dochter vond de garnaalkroketten dan weer onovertroffen! Dank ook voor de geduldige en vriendelijke bediening op deze drukke avond! Jullie zijn top!
Onbeleefde bediening, we staan eerst enige minuten te wachten voor we gaan zitten, niemand reageert. Dus gaan we neerzitten aan 1 van de tafels, en er waren er nog heel wat die leeg waren, waar niet gereserveerd plaatje stond. Dan reageerden ze wel ineens, en onbeleefd, niet gereserveerd dan bedienen we niet, ook er wordt geen oplossing gezocht. Vriendelijkheid is ver te zoeken, dus we wilden het eens proberen, tja hier verdienen ze mijn centen niet, dus hier komen we niet meer, dit was nog op aanraden van enkele familieleden die er regelmatig komen.
Vanavond onverwachts binnengestapt in het Brouwershuis in Wieze. Warm ontvangen ondanks de drukte. Er werd meteen gezegd dat we wat langer zouden moeten wachten, maar dat viel al bij al goed mee. Aanrader zijn de mosselen ik en voor wie niet van vis houdt, Ierse ribeye vriendin. Smolt als boter in de mond met heerlijke peperroomsaus. Gezellig binnenterras, fijne bediening. Wij komen zeker terug! Merci Brouwershuis!
Wat een ontdekking: super lekkere pannenkoeken met appeltjes erin verwerkt en heerlijk bolletje ijs! Aanrader en voor herhaling vatbaar! Eten: 5/5
Het vaderdag- ontbijt was echt top! Zoveel keuze! Niet alleen voor zoetebekken was er allerlei lekkers oa versgebakken pannenkoekjes, heel wat soorten boterkoeken en gebakjes, ..., er waren ook heel wat hartige lekkernijen voorzien allerlei soorten kazen, versgebakken eitjes, charcuterie, zalm, bruine broden en pistolets, fruitsla ... En allemaal enorm lekker! Mochten jullie dit nog eens organiseren in de toekomst, dan reserveren we zeker opnieuw!
Niet aan te raden!! Woensdagavond, geen plaats wegens teveel reservaties terwijl meer dan de helft leeg staat. Zelfs geen intentie om te bekijken of er plaats kan gemaakt worden na 15 minuten of meer.. ook totaal niet vriendelijk.Service: 1/5
Heel lekker gegeten en betaalbaar! Prijs kwaliteit is gewoon top. Verse kaaskroketjes, overheerlijk sausje bij het vispannetje en zeer ruime porties. Scampikroketten had ik nog nooit gegeten maar deze waren zalig! Alleen maar lovende woorden. Personeel is er ook zeer vriendelijk! Je moet hier ook geen uren wachten op je eten. Kindvriendelijkheid: Kinderstoelen en kindergerechten aanwezig. Parkeren: Grote parking aan de achterkant van het restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid