facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Brasschaat Winterdorp

Het Brasschaat Winterdorp
Adres: Hemelakkers 5 gemeentepark Brasschaat , Brasschaat 2930, BE
Telefoonnummer: 03 828 67 70
Stad: Brasschaat
Route: Hemelakkers 5
Huisnummer: gemeentepark Brasschaat
Postcode: 2930


Recensies
Tof indoor kerstmarktsfeertje, als je een zitplek had, een verwarmingselement kon bemachtigen en als het aan mocht. De rolschaatspiste was een topidee. Hopelijk volgend jaar weer met een betere vloer?! Het was mooi versierd en redelijk groot op minder drukke momenten. Niet goedkoop als je geen eigen gerief hebt, maar dat geldt er ook voor het eten en drinken. Als ik kan rolschaatsen, kom ik graag terug!
Had ticket voor onze kleinzoon genomen voor te rolschaatsen maar hij durf te toch niet terwijl hij dacht van het lukt wel .maar spijtig genoeg kregen we ons geld niet terug .9 euro kwijt en dat is toch veel geld .voor de rest was er heel veel lawaai door elkaar t was wel sferig maar wel spijtig voor de twee
Geen kerstmarkt gevoel meer, drank-tent met harde feest muziek. Beetje jammer, gezien het vroeger toch gezelliger was. De rolschaatsen zijn wel een goei alternatief.
Super gezellig ! Echt een fijne sfeer. Grote voordeel: je zit altijd droog, terwijl je wel kan genieten van een leuke winterse sfeer. De rolschaatsbaan is mega leuk ! Aanrader!!
Leuke sfeer, fantastisch concept!!
Heel gezellige en sfeervolle inrichting, organisatie tip top in orde! Ideale gelegenheid om een winterse wandeling in het Peerdsbos af te sluiten. Voor herhaling vatbaar!
Je kan hier gezellig iets drinken en eten. Een klein kermis buiten voor de kleinste kinderen. Binnen kan je rolschaatsen.
Leuk alternatief voor een ijsschaatsbaan Gezellige barretjes Verwarmd en overdekt terras Hoge stoelen, dus minder toegankelijk voor ouderen of minder validen
Leuke plaats om droog te zitten tijdens een gezellig drankje terwijl de kids aan het rolschaatsen zijn :D
Vriendelijke jonge mensen bij het verhuur van de rolschaatsen. Leuk decor, ook de tunnel is tof! Fijn alternatief voor het ijsschaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid