facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Bos

Het Bos
Adres: Dooren 61 , Merchtem 1785, BE
Telefoonnummer: 0475 63 12 40
Stad: Merchtem
Route: Dooren 61
Postcode: 1785


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: het bos antwerpen capaciteit, het bos facebook, visite het bos, no age het bos, het bos ontbijt, het bos openingsuren, wiley het bos, het bos antwerpen agenda
Recensies
Top voor kids tot 12 jaar. Er zijn ook diertjes die loslopen. Ze hebben buiten een super mooie upgrade gedaan gezellige tafels die in paardenstallen staan. Prijzen zijn wel wat duurder. Ik kom hier al jaren met onze kindjes.
Leuke locatie met mooi weer op het verwarmde terras. Leuk voor de kids, er is een grote speeltuin en playstation.
Een leuke plek om te gaan eten, vriendelijke bediening met een big smile. Het eten was lekker. Ik kom zeker nog eens terug.
Fijne locatie. Terras is mooi aangelegd. Tal van mogelijkheden voor de kinderen in de tuin. Slechts enkel konijnen en geiten te spotten. Bediening kan beter, weinig service op het terras. Menu kaart naar de iets duurdere kant. Appeltaart een echte aanrader!
Je wordt hier ontvangen door heel vriendelijk personeel op een leuk ingericht terras. Er is heel veel ruimte voor de kinderen om te spelen. Er zijn ook een verzorgingstafel en kinderstoelen voorzien. Wij komen zeker nog eens terug.
Super service van een leuk team. Heerlijk gegeten voor de verjaardag van mijn nicht! Kom zeker eens terug, keep up the good vibes.
Lekker gegeten in een oase van rust!Vernieuwde Het Bos een aanrader,zekers met groepen vanwege de ruimte buiten en met kinderen idem.
Verscholen tussen velden en bosjes in het Vlaams-brabantse land kan je dit geweldige restaurant vinden. Op het grote terrein vind je naast het gezellige restaurant met een zeer groot terras ook vele speeltuigen voor de kinderen. Qua menu is de kaart eerder bescheiden maar dat maakt dan ook dat wat men in de keuken tovert dan ook van betere kwaliteit is. Het personeel is zeer vriendelijk en de eigenaar/kok komt al eens een praatje maken. Een aanrader zijn de ijscoupé's, je bent al een flinke eter als je drie bolletjes opkrijgt. Een bolletje ijs heeft hier dan ook het formaat van een flinke tennisbal. Reserveren is niet steeds nodig maar wel aan te raden, zeker in de weekends. Qua prijsklasse is dit etablissement zeker niet het goedkoopste in de buurt maar kwaliteit komt dus niet uit de lucht gevallen. Een aanrader voor gezinnen met of zonder kinderen.
Lekker gegeten na een fietstochtje...een vispotje van de chef...keilekker en zeker voor herhaling vatbaar...ook toffe bediening en een mooie locatie..
Teleurgesteld. Kinderportie voor een kind zelfs te weinig. Extra balletjes in tomatensaus gevraagd, 2 keer aangerekend... 1ste keer waren er geen groenten bij, tweede keer wel. Triestige bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid