facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Bokt

Het Bokt

Info

Het Bokt - Drs. Désirée Aerts

Geschiedenis

Doorverwijscentrum voor chirurgie (OCD, koliek,…), orthopedie en inwendige ziekten bij het paard.
Equine referral centre for surgery (OCD, colic), orthopaedics and internal medicine.
Centre equine pour la chirurgie (OCD, colique,…), l'orthopédie et la médicine interne.



"Kliniek voor paardenClinique equineEquine clinic"
Adres: Op de kippen 8/2, 3990 Peer
Telefoonnummer: +32 493 77 00 77
Stad: Peer
Route: Op de kippen 8/2
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: KI Het Bokt, Paardenklinieken limburg, Paardenchirurgie, Dierenarts paard, Dierenkliniek, Dierenarts paarden Oost-Vlaanderen, Via Nova, De Morette
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KI Het Bokt KI Het Bokt 217 meter Goede kliniek, wel gevulde portemonnee meenemen
Recensies
Heel professioneel en heel vriendelijk aangezien dat het weekend en midden in de nacht was. Zeer goede uitleg gekregen over de behandeling die ze gingen doen.
Zeer correcte dierenpraktijk. Bespreken vooraf de gang van zaken en stellen het dier op de eerste plaats, niet het geld! Het zoeken van allerlei mogelijk oplossingen siert hun werking. We zijn zeer tevreden dat we hier vergeholpen zijn geweest. Bedankt! Ik zeg vaak we komen terug, maar blijf liever gespaard... jullie doen dit top! Blijf voortzetten...
Hele lieve mensen je word vriendelijk behandeld altijd een luisterd oor en zijn goed voor ons en onze Gizmo die daar met spoed is geopereerd aan een hernia en door zijn acute verlamming te herstellen met revalidatie had geen betere kliniek kunnen bedenken
Super goede service. Onze hond had de kruisband volledig gescheurd en onze eigen dierenarts zei toen dat het iets met het knie bot was en dat we maar 4 weken moesten aankijken... gelukkig vertrouwde wij dit niet en zijn meteen een second opinion gaan aanvragen bij een andere dierenarts die ons naar deze specialist doorstuurde. Vrijdags gebeld en konden maandag al meteen langskomen voor een foto. Bleek dat de kruisband volledig was gescheurd en de volgende dag dinsdag konden we meteen terecht voor de operatie van onze hond. Gelukkig maar, want 4 weken wachten had niets goed gedaan. Heel vriendelijk, ook voor de diertjes en mooi verzorgd! Zeker een aanrader, ook als je er een uur voor moet rijden zoals wij.
Mijn labrador/golden retriever mix Jack zijn knieschijfpees was door een ongeluk in de tuin doorgescheurd. Door een vakkundige operatie en de goede zorgen van dr Sonia en Krisje van kleine huisdieren kan hij nu, na 6 maanden herstel, terug bijna normaal lopen. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd naar mijn zorgen geluisterd en je werd niet opgezadeld met een financiele kater voor nazorg. Ze geven echt om je dier. Ik ben hen heel dankbaar en beveel hen van harte aan iedereen aan!
Mijn paard hier heen gebracht voor een operatie. Super tevreden! Niet te duur en goede zorg én nazorg!
Beste orthopedisch chirurg dat je kan vinden, altijd eerlijk en oprecht!
Zeer vriendelijk en correcte manier van werken. Afspraken worden nagekomen en de wachttijd was ook zeer beperkt. Het feit dat we van ver moesten komen werd ook steeds mee in rekening gebracht.
Onze hond is hier geholpen een gescheurde voorste kruisband, arts en personeel zijn zeer duidelijk over de ingreep, en ook zeer vriendelijk in het algemeen. Maar vooral begaan met onze hond.zijn de arts heel dankbaar.
Heel snel geholpen met ons paard, uitgebreid onderzoek en goede uitleg gekregen. Rustig en geduldig met het paard en is heel betaalbaar. Top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid