facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Boerenijsje

Het Boerenijsje

Info

Welkom op de facebookpagina van ons melkveebedrijf met ijssalon : "HET BOERENIJSJE".
Voor een lekker ijsje, pannenkoek of wafel, zet u bij ons aan tafel!



"Alle dagen open & welkom vanaf 13u. Sluitingstijd afhankelijk van het weer. Winterperiode +- 18u - zomerperiode +- 20u. Warme keuken kan vroeger sluiten. U kan altijd voordien even bellen om zeker te zijn. Geen bancontact, geen reservaties!"
Adres: Sint-Lenaartseweg 190, 2990 Loenhout, Antwerpen, Belgium
Stad: Loenhout
Route: Sint-Lenaartseweg 190
Postcode: 2990


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 13:00 - 20:00
Woensdag: 13:00 - 20:00
Donderdag: 13:00 - 20:00
Vrijdag: 13:00 - 20:00
Zaterdag: 13:00 - 21:00
Zondag: 13:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: het boerenijsje openingstijden, boerenijsje kalmthout, boerenijsje ijskar, boerenijsje wortel, boerenijsje menu, boerenijsje facebook, boerenijsje ontbijt, blog boerenijsje
Recensies
Leuke plek om te bezoeken je mag ook in de stallen, vriendelijke ontvangst en bediening, fijne camperplaats en vooral heerlijk ijs en pannenkoeken. Erg jammer van de enorm luidruchtige koeling ? van de stal die precies bij het terras uitmond en de rust verstoord.
De deeg voor de wafels was vroeger veel luchtiger... betalen voor je iets gekregen of gegeten hebt vind ik wel raar !!! Vrij onpersoonlijke bediening door 3 verschillende jonge dames !!!
Heerlijke wafels gegeten! Bediening was ook super vriendelijk en ze hebben goede oplossingen voor de gekke Nederlanders zoals wij zonder cash geld.
Een bezoekje aan Boerenijsje is steeds een voltreffer voor de Kids! Zij amuseren zich geweldig. Toen ons flinke gezelschap plaats nam liep er wat mis met de bestelling: na 3/4 uur wachten nog niets! Het "studentje" meldde dat ons briefje zoek was geraakt! Naderhand tóch lekker gesmuld en daar bovenop een consumptie van het huis!
Vriendelijk personeel dat snel bedient. Toen wij laatst gingen was het lekker rustig rond 17u, maar het kan vaak erg druk zijn. We namen een pannenkoek en die was zo groot dat we hem niet op kregen.
Echt geweldig. Superlekker ijs en goede slagroom die niet na 5 min inzakt. Het is het waard om hiervoor om te rijden.
Lekkere wafels en ook het ijs niet te versmaden
Het ijs zag er bij het scheppen al heel plat uit en bij het eten was het heel lopend... Ook het hoorntje was wak en niet lekker
Altijd heel lekker ijs bij het boerenijsje. Heel vers met melk van hun eigen koeien. Je kan er ook de koeien en kalfjes bezoeken. Als je een coupe ijs neemt krijg je steeds een goed grote portie. Absoluut de moeite waard *****
Heerlijk ijs, goede sfeer en vriendelijk personeel. Je krijgt waar voor je geld zowel van smaak als de hoeveelheid ijs per bolletje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid