facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Boelhof

Het Boelhof

Info


Adres: Molenweideplein 42, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 0032484207992
Stad: Lanaken
Route: Molenweideplein 42
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Meers Lanaken, Brasserie Lanaken, Pannenkoekenhuis Lanaken, Afhaalgerechten Lanaken, Lunchen Lanaken, Terrassen Lanaken, Gusteau, Lanaken
Recensies
Je krijgt wat je betaald en niet meer. De menukaart is basic, er is geen suggestie menu dus woet vermoeden dat er niet zoveel marktvers is. Niet erg mooie kaarten ook. De salade scampi was op zich niet mis. Wel enkele staartjes die er nog aanhingen. Ik zal helaas in een verre hoek waardoor ik haast niet opgemerkt werd om nog een koffie te vragen na m'n lunch. Geen tijd dus geen koffie en naar de kassa lopen om te betalen dan. Toen ik savonds thuis kwam van mijn dag werk, viel m'n vrouw wel om van de lookgeur.
Naar het Boelhoef gegaan voor wat wij hoopten een snelle en gezellige lunchpauze. Uitsmijter en croque monsieur besteld, beiden uitdrukkelijk zonder hesp gevraagd gezien wij allebei vegetariër zijn. Gevraagd om de eieren van de uitsmijter goed te doorbakken. Uitsmijter wordt geserveerd na lang wachten: eigeel, maar erger nog, het eiwit is nog rauw. Teruggegeven en eieren werden dit keer wel goed doorbakken. Na enkele happen van de croque, stellen we vast dat er toch hesp tussen zit. Dit aan de bediening gemeld krijgen we als antwoord van de kok: daar zit geen hesp tussen! Nadat we de hesp tussen de croque laten zien, ontspint er zich een discussie waarbij noch de bediening noch de kok zijn fout wil erkennen. Conclusie: de croque moest betaald worden. Er wordt nog aangeboden om een nieuwe te maken maar inmiddels zijn er al drie kwartier verstreken en hebben wij geen tijd meer om nog iets te eten. Met honger , een naar gevoel en € 11 armer voor een niet-opgegeten croque zijn wij bij het Boelhof vertrokken. Klanttevredenheid wordt hier niet hoog in het vaandel gedragen. En dit voor een croque van €11... Een schande...
Leuke brasserie in Lanaken met vlotte bediening en goed verzorgde gerechten. Het is er rustig zitten en dicht bij het centrum van LanakenEten: 4/5
Super leuke bediening, lekker eten, mooie inrichting tegen n leuke prijs...Eten: 5/5
Vriendelijke bediening, maar zelden zo’n wansmakelijke spaghetti gegeten. Een tafelgenoot had ook opgemerkt dat de kaas beschimmeld was. Pasta voorgekookt, saus waterig met enkel gepelde tomaten en geen kruiden, gehakt waren gebroken balletjes waarschijnlijk hergebruikt. De bitterballen waren goed. Zonder de bediening en bitterballen hadden ze de 2 niet gehaald.
Heel ontevreden. Kaart heel beperkt. Buiten zitten in de zon met een drankje....ok. Maar verwacht niet teveel van het eten. Mijn pasta van de chef vis leek op die van de aldi met wat extra scampies en wat room. De schnitsel van mijn tafelgenoot in oud vet gebakken/gefrituurd. Beste was nog het brood dat ik bij pasta kreeg. Boter weer niet. Kuipje was helemaal geel vanbinnen. Heb opmerking aan bediening gegeven en de bazin nam zich nog niet eens de moeite om te komen informeren. Gelukkig was het jonge meisje van de bediening 1 meisje voor terras en restaurant vriendelijk en hardwerkend.
Eenvoudig restaurant. Gezellig ingericht en eenvoudige menukaart. Bediening erg vriendelijk en eten zeer smakelijk
Gezellige brasserie, vriendelijke bediening, prijskwaliteit goed. Niet lang wachten voor bestelling. Toiletten schoon, echter deur niet dicht te krijgen, wastafelkraan kapot en geen droogmogelijkheid handen. Maar desondanks aanrader!
Heel vriendelijke bediening. Gewoon gezellig. Mijn mening nu wordt wel degelijk herzien. De meest onhygiënische zaak waar ik al geweest ben. De WC's zijn het uithangbord van een zaak. Als je die bezocht hebt weet je wel waar je aan toe bent. De vloer lijkt vaak een zwembad, wekenlang geen papier om je handen te drogen... Hoe vaak wordt daar dan gecontroleerd of gepoetst? Sommigen van de bediening rekenen heel vaak fout aan, altijd in hun voordeel. De koffie heeft een vieze, vreemde smaak... Niets, maar dan ook niets is daar positief. Voedselinspectie graag!!! Dikke O.
2e keer op een zaterdagmorgen gegaan en helaas geen goede ervaring. Lang wachten om te kunnen bestellen Te weinig personeel voor een zaterdagmorgen en de cappuccino was teveel melk waardoor je alléén de melk proefde. Jammer, want het is een leuke zaak met een fijn terras..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid