facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het bamboebeertje

Het bamboebeertje

Info

Het bamboebeertje is een online conceptstore die zich richt op ouders van jonge kinderen die bewust kiezen voor duurzaam en ecologisch verantwoorde producten die ook nog eens trendy zijn. Het bamboebeertje kiest voor een liefdevolle en groene toekomst !



"Je geboortelijst leggen bij Het Bamboebeertje? We ontvangen je graag met open armen en begeleiden je graag door deze spannende tijden... Tal van trendy merkjes, persoonlijke aanpak met eerlijk advies. Er is wat wils voor ieders budget :-Ben je op zoek naar een leuk concept voor bij je geboortekaartjes? We zorgen er samen voor dat je leuke doopsuiker kan geven bij de geboorte van je kleinste.Van klassieke tot meer originele doopsuiker, we zorgen samen voor een leuke uitwerking van jouw doopsuiker voor ieders budget.Op zoek naar een leuk cadeautje? Wij hebben een uitgebreid gamma aan speelgoed, boekjes, verzorgingsproducten, ... Kortom alles wat de kleinsten nodig hebben, dit met een duurzame achtergrond."
Adres:
Telefoonnummer: +32468205301
Stad: Erps-Kwerps


Recensies
Super leuke spulletjes en super service! We hadden een Stokke eetstoel gekocht en deze stond al in elkaar, dus moeilijk voor verzending. Ze hebben hem helemaal tot aan huis gebracht wat een heel eindje was, samen met de andere aankopen! Heel erg tevreden! Dankjewel!
Super toffe madam die ons echt heeft geholpen waar ze kon voor onze geboortelijst op te stellen al sprak ze er voor tegen haar winkel nam ook echt de tijd. Eerste keer dat ik in de winkel kwam had ik er direct een goed gevoel bij. Heel blij met deze winkel in Kortenberg
Een zeer persoonlijke aanpak en zeer ruim assortiment. Neem ook zeker een kijkje op de webshop voor het volledige aanbod. Had iets dringend nodig na een kort telefoongesprek lag het gepersonaliseerde cadeautje even later klaar in de winkel om af te halen. Had het niet berter sneller en persoonlijker kunnen wensen! Bedankt!
Super goed geholpen met ons idee voor doopsuiker. Julie denkt en helpt mee in het concept. Het eindresultaat is dan ook prachtig! Zeker een aanrader!
Wat een top service hier! 2 super sympathieke dames die luisteren naar de wensen van de klant. Voldoende keuze en alles is bespreekbaar, van kleur, vorm tot zelfs het lettertype. De details zijn afgewerkt tot in de puntjes. Een echte aanrader!
Super fijne winkel, zeer ruim aanbod. Heel vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteitsvolle producten en persoonlijke bediening. Alles tot in de puntjes verzorgd. Absolute aanrader van geboortelijst tot doopsuiker en geschenken.
We kregen een mooi pyjamaatje van het Bamboebeertje cadeau voor ons pasgeboren dochtertje. Mooi en lekker warm, goede kwaliteit.
Zeer tevreden! Fijne samenwerking en prachtige afwerking van zowel kaartje als suikerbonen. Aan te raden!
Het bamboebeertje is de nieuwe hotspot in Kortenberg. Ik passeer er voor cadeautjes voor babyborrels maar evengoed drinkflesjes en brooddozen voor mijn meisjes. Superlieve uitbaatster die je helpt bij jouw keuzes.
Julie is een heel aangename vrouw die keer op keer de tijd neemt om mee te helpen zoeken naar wat je precies nodig hebt. Een echte aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid