facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Atelier - Aarschot

Het Atelier - Aarschot

Geschiedenis

Het Atelier is open van woensdag tot vrijdag van 11u tot 23u. Aanpassingen mogelijk in functie van de gastvrijheid! Roland Rens kade 41 Aarschot. Over het water aan Parking Centrum (Demervallei) en jeugdhuis De Klinker.
(GPS: Demervallei)

Adres:
Telefoonnummer: 0479238514
Stad: Aarschot



op zoek naar gerelateerd: Dany Tulkens aarschot, Keramiek Aarschot
Recensies
Dit "Ateliercafe" is zo prachtig aangekleed dat men bijna vergeet dat er een volle pint onder je neus staat. Het interieur trekt je volle aandacht maar zorgt ook voor een aangenaam gevoel, waardoor het er graag vertoeven is. Het levenswerk van kunstenaar Roland Rens is veel meer, zijn Galerij moet men best ook bezoeken. De drankkaart heeft veel keuze aan wijnen, bieren, frisdranken, koffie, enzovoort. De Demervallei, kort bij het café en galerij, zorgt voor honderden parkeerplaatsen. Let wel op dat men op 3/4 blauwe zone van die grote parking een parkeerschijf verplicht.
Een leuke plaats waar ze een koffie serveren die 'de lach' noemt...het heeft zijn naam niet gestolen...een waar palet van smaken toveren een lach op je gezicht ..anja, lachfee van de stralende lachertjes..
Zo'n gezellige sfeer,je voelt je direct thuis,originele inrichting,heerlijke koffie's en biertjes en een lieve gastvrouw....aanrader !!!!!
Goede bediening, gezellige terrasjes, mooie tentoonstelling.
Gezellige plaatsje om iets te drinken en te vertoeven met gezelschap
Mooiste cafeetje van Aarschot in voormalig atelier van kunstenaar Roland Rens, supergezellig en je ontmoet er toffe mensen. Op de kaart o.a. streekbieren, uitstekende wijnen, hapjes, thee en prima koffiebereidingen. Zalig terrastuintje. Echt een aanrader.
Supergezellige out-of-the-way barretje waar iedereen welkom is, alles wat je wenst op de kaart staat en waar het gezellige vertoeven is in een uniek artistiek interieur. Bonus: het gezelligste terras van Aarschot.
Leuk, rustig gelegen terras. Galerij was spijtig genoeg niet toegankelijk vandaag. Origineel interieur.
Gezellig met zeer lekkere warme verse chocolademelk en vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Heel gezellig en cosy praat cafe, zonder meer erg fijn interieur en leuke vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid