facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herwey

"HERWEY voert een ruim spectrum aan activiteiten uit waaronder grondwerken, infrawerken, containerverhuur en het recycleren van inerte afvalmaterialen. Sinds 2009 hebben we ook een betoncentrale in gebruik genomen, waardoor we nu ook gecertificeerde funderingsmaterialen kunnen aanbieden.Daarnaast leveren we ook teelaarde, aanvullingsmaterialen, siergrind en meer. Lees meer over onze service op de website of neem contact op!"
Adres: Europark 116 , Lanaken 3620, BE
Telefoonnummer: 089 73 16 20
Stad: Lanaken
Route: Europark 116
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Beton Lanaken
Recensies
Het afgelopen half jaar heb ik stage gelopen bij Herwey. Hoewel niemand me heeft gevraagd om een review te schrijven, vind ik dat dit team het echt verdient. De projecten die ze uitvoeren zijn van grote complexiteit en worden perfect afgehandeld. Het is eigenlijk jammer dat veel high-end projecten nooit aan de buitenwereld worden getoond. Hierbij heb ik het over werven op de goudkust in Lanaken, kastelen, grote infrastructuurwerken, bedrijfshallen... Om deze projecten te realiseren is het team continu bezig met het meten, tekenen, plannen, materialen bestellen, uitvoeren, afwerken en zelfs het weer. Enkele foto's kunnen moeilijk demonstreren hoeveel en hard werk dit eigenlijk is... Het bedrijf hanteert een ontzettend hoog standaard en als er iets misgaat, wordt het direct gecorrigeerd. Alles wordt digitaal ingemeten, uitgetekend en doorgestuurd naar de werf. De machines zijn nieuw, up-to-date en voorzien van de laatste technologie. Het team bestaat ook stuk voor stuk uit leuke mensen die actief meedenken met de projecten. Een persoonlijke aanpak, toffe werksfeer, gedrevenheid en inzicht in het werk staan hier echt centraal. Als je dit combineert met een zeer uitgebreid machinepark, dan krijg je een dynamisch bedrijf dat snel kan schakelen en eigenlijk elk project aankan.
Voel me bedrogen,betaald dubbel voor een kleine hoeveelheid.
Ze leveren super werk!
Mooi werkt levert
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid