facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hertogensite

Hertogensite

Info

Herontwikkeling van de huidige ziekenhuissite Sint-Rafaël - Sint-Pieter naar een multifunctionele stadswijk

Geschiedenis

Hertogensite is de naam voor de herontwikkeling van de huidige ziekenhuissite Sint-Rafaël / Sint-Pieters in het centrum van Leuven.
Vanaf 2017 zal deze site herbestemd worden naar een gemengde woonontwikkeling waar eveneens plaats is voor winkels, horeca, een podiumkunstenzaal, een museum een welzijnstoren en een nieuw park langsheen de Dijle.



"Binnenstedelijke projectontwikkeling"
Adres: Minderbroedersstraat, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016293022
Stad: Leuven
Route: Minderbroedersstraat
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Hertogensite Leuven te koop, Prijzen Hertogensite Leuven, Janseniushof Leuven, Resiterra Hertogensite, Welzijnstoren Leuven, Honkhuis Leuven, Resiterra te huur, Refugehof Leuven te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Janseniushof Janseniushof 81 meter Kwalitatieve vastgoedspeler met mooie ontwikkelingen in de portefeuille. Werken met h...
Recensies
Kwalitatieve vastgoedspeler met mooie ontwikkelingen in de portefeuille. Werken met hoog aangeschreven buitenlandse architecten en maken de Leuvense binnenstad heel wat groener.
Burgers klagen "slapping" aan door bouwpromotoren in Leuven: "Eisten 100.000 euro schadevergoeding omdat we tegen hen ingingen".
Enorme meerwaarde voor Leuven!
Heel content van!
Aangename samenwerking
Veel stof en vuil...
Vertaald door Google Geen ethisch bedrijf. Het hellen van de kleuterschool van Leuven is zonde. Mensen aanklagen voor 100.000 € omdat ze het niet eens zijn met jouw manier van werken. Ik mag een review geven. U kunt google informeren, ik doe niets verkeerd. Origineel No ethical company. Sloping the nursery school of Leuven is a shame. Sueing people for 100k € because they don't agree with your way of working. I am allowed to give a review. You can inform google, I am not doing anything wrong.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid