facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herlitska

Herlitska

Info

ZWEMBADEN, ACCESSOIRES EN TOEBEHOREN (FABRICAGE & GROOTHANDEL)



"Sedert 35 is HERLITSKA een referentie in de zwembad en jacuzzi wereld. Onze politiek bestaat erin uitsluitend te werken met kwalitatief hoogstaand materiaal, garant voor jarenlang zwemcomfort mits minimale onderhoudskosten.Verkoop, Plaatsing en Onderhoud van Zwembaden & Jacuzzi, verkoop zwembadbenodigdheden, technieken filters, pompen, warmtepompen, waterbehandeling systemen, e.a, onderhoudsproducten & accessoires voor Zwembad & Jacuzzi & SaunaEIGEN SERVICEDIENSTVan 17 december 2022 tot 17 januari 2022: JAARLIJKSE SLUITINGWij heten U van harte welkom in onze zaak!"
Adres: Leuvensesteenweg 363, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: 016/65.01.66
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg 363
Postcode: 3190



op zoek naar gerelateerd: Herlitska chloor
Recensies
Heel klantonvriendelijk. Deze firma neemt veel te veel hooi op hun vork waardoor hun klanten in de steek worden gelaten. Ze komen niet opdagen op afspraken en geven het excuus "We kunnen niet volgen." Zo werkt een firma niet. Door hun gebrek aan ambitie om uit te breiden, door bijvoorbeeld extra personeel aan te nemen, daalt hun kwaliteit enorm.
Hij was heel vriendelijk over telefoon en in de winkel, maar van zodra dat er iets aan je zwembad moet gebeuren, moet een afspraak afspraak via mail gemaakt worden, maar hier krijg je geen antwoord op. Als het niet gaat, laat dit toch gewoon weten aan de klant zodat ze niet zitten te wachten voor niks. Antwoord op antwoord: toen ik belde werd er mij verteld dat ze de volgende week zouden langs kunnen komen. Om dan helemaal niets meer te horen is teleurstellend. Als jullie teveel werk hebben, laat dit weten aan de klanten in plaats van het omgekeerde te vertellen.
Ideaal voor jacuzzi of zwembad. Professionele maar aangename begeleiding en advies. Goede producten aan interessante prijzen
Op het eerste zicht een kleinere familiale zaak, maar wat een assortiment, wat een service en kennis ! Zeer degelijke uitleg gekregen, uiterst stipt als het op afspraken en levering aankomt, achteraf voor onze jacuzzi een zeer professionele uitleg gekregen. Een klein defect werd letterlijk binnen een halve dag hersteld, ze waren niet tevreden voordat alles 100% werkte ! Ontzettend bekwaam en op elkaar ingespeeld team. Zeer klantvriendelijke ontvangst en uitleg, we begrijpen dat mensen hier heel lang trouwe klant blijven, wij zijn dat ook van plan en kunnen het enkel maar aanraden. Dit is het prijsverschil met een webshop meer dan waard.
Hier is de klant nog klant. Langs geweest voor de aankoop van een nieuwe warmtepomp. De volledige uitleg ontvangen over de nieuwste technieken van de full inverter. Vooral de 'do and don't' hebben mij overtuigd. Er werd zelfs een beter en goedkoper toestel aanbevolen. De ontvangen informatie in combinatie met de naservice zijn doorslaggevend. Nieuwe WP is heel snel na bestelling geleverd en geplaatst op een feestdag. Ondertussen een zwembadrobot gekocht. Zoals gebruikelijk mag je hier de beste naservice verwachten. 3 jaar fabrieksgarantie op aangekocht toestel. Eventuele herstelling op 3 dagen. Indien gewenst staat een vervang robot ter beschikking. En de prijs was ook een aangename verassing. Het zand in de filter hebben zij ook al komen vervangen. Een Scuba2 watertester gekocht. Eindelijk op een eenvoudige manier een duidelijk overzicht van waterwaarden. Top toestel. Super tevreden van de service. Voor mij een 11 op 10.
Ik ben al meer dan 20 jaar klant van Herlitska. zeer goede en vriendelijke dienst na verkoop, zoeken en vinden altijd de voordeligste oplossing bij problemen! Heel correcte mensen met een correcte prijs/kwaliteit, en na 20 jaar nog steeds correct!
Goede uitleg en behulpzaam om je problemen op te lossen met je zwembad. Super eerlijke man
Zeer behulpzaam en vriendelijke zaak. Niets is deze mensen teveel. Een kleine zaak die veel verkoopt en zeeeer veel te doen heeft.
Onze go-to plek voor alle benodigdheden om ons zwembad in orde te houden. Vakkundig advies!
Een zeer professionele winkel al jaar en dag een begrip in de zwembadwereld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid