facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herisemvrienden, Fax

Adres: Fabriekstraat 20 , Beersel 1652, BE
Telefoonnummer: 02 381 07 70
Stad: Beersel
Route: Fabriekstraat 20
Postcode: 1652



op zoek naar gerelateerd: Pakhuis Herisem, Huifkartocht Herisem, Zalen Beersel, Verjaardagsfeestje Beersel, Feestzaal Alsemberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Heel mooi gerestaureerd en interessant klein museum. Voor jong en oud. Aanrader.
Eten is ok alleen weinig flexibiliteit bij het keukenpersoneel. 1 portie balletjes in tomatensaus in een groep van twintig met 3 gerechten mocht niet waardoor kind ontevreden was.Bezocht opWeekendWachttijd30-60 min
Was hier ter gelegenheid van een event van Financial Media. Heb niet de mogelijkheid gehad het museum te bezoeken maar lijkt me wel tof om hiervoor zeker een keertje terug te komen. Parking is beperkt maar er is ook parking op het binnenplein.
Prachtig industrieel erfgoed in een idyllische locatie. Gered van de ondergang door een groep vrijwilligers. Zeer informatieve rondleiding gehad, indrukwekkend hoe rond 1 waterrad/stoommachine zoveel verschillende nijverheden konden worden geclusterd. Zeker de moeite om te bezoeken!
Eens je in de straat komt verbleef je je kindertijd bij je grootouders op de boerderij. En de papierfabriek is een topper van belgiche economie die verloren is gegaan . Topper om te bezoeken !!!
Dit was een rustpost tijdens de Gordel 2018. Leuke randanimatie maar lang aanschuiven voor een drankje. Bediening was met 2 personen. Ook maar 2 toiletten beschikbaar met hier ook een lange wachtrij. Drank wel aan democratische prijzen.
Interessante uitleg gekregen van onze gids. Een bezoekje meer dan waardBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Een goeie rond leiding gehad
Ok, ik ben een fan van dit soort dingen... Deze molen is een oude kartonfabriek die tijdens de 2e wereldoorlog gestopt is. Een team vrijwilligers heeft de fabriek en de machines gerestaureerd en je kan heel het fabricageproces volgen. We kregen interessante uitleg en een demonstratie papierscheppen. In de verschillende ruimtes hangt een tv die een video toont met uitleg van wat er daar te zien is. Men toont ook reconstructies van het productieproces, zoals het toendertijd zou gebeurd zijn. Als je in de buurt bent zeker een aan te raden uitstapje!
Een oude papiermolen om te bezoeken. De boerderij daaraast is ook een leuke plaats voor kleine feesten. Zeker voor kinderen, activiteiten mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid