facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herbots Reizen

Herbots Reizen

Info

Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor een uitmuntende service en een correct reisadvies. Bezoek onze site www.herbotsreizen.be voor meer info.

Adres: Grote Baan 65, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 013/462602
Stad: Herk-de-Stad
Route: Grote Baan 65
Postcode: 3540


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Woensdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Herbots Reizen Herk-de-Stad, Reizen Meyers, Nederlandstalige rondreizen, Reizen Hasselt, Zotte reizen, Reisbureau, Herbots Reizen last Minute, Herbots Reizen luchthavenvervoer
Recensies
Over kortingen zijn ze niet altijd eerlijk . Als je het op een ander krijgt, zeggen ze, bwa hier krijg je dat ook . Als je niks zegt krijg je niks . Liesbeth is niet echt vriendelijk.
Hier kan je enkel terecht voor pakket reizen. Als je enkel een vlucht wil boeken moet je hier zeker niet zijn. Jammer!!!!
Bedankt voor het waarmaken van onze droomreis. Van het begin tot het einde was alles tot in de puntjes geregeld zodat wij zorgeloos konden genieten van het paradijs onder de evenaar in Zuid-Afrika. Aan iedereen die twijfelt. Gewoon DOEN!!
Hier kan je met echt een gerust hart je vakantie boeken. Altijd bereikbaar bij problemen. Vriendelijke mensen die je zo goed als mogelijk bijstaan in de juiste keuze maken voor je reis
Wij reizen al jaren via dit reisbureau! Als je een beetje research doet en je geeft de juiste info krijg je magie in de plaats. En altijd aan een eerlijke prijs, met een top service !!!
Persoonlijke aanpak. Zelfs bij problemen langs onze kant, hebben ze ons goed verder geholpen. 5* service!
Ben al jaren klant en altijd is alles tot de puntjes geregeld. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Altijd bereikbaar via telefoon,mail,facebook,messenger, noodnummer,....! Geen vraag is hun teveel. En dit jaar hebben ze hun nog eens overtroffen. Ik mail voor een tweedaags bezoek aan de Efteling met overnachting en ontbijt. Binnen de 24uur was alles geregeld en betaald en bij aankomst in het hotel lag er een kaartje en cadeautje klaar voor de verjaardag van mijn zoontje. Dat had de opmerkzame medewerksters in de bestelbon vermeld! Voor die dingen ben ik een trouwe klant bij reizen Herbots!
Zeer net reisbureau met een keur aan keuzes. Denken altijd mee met de klant. Prijs bewust waarbij ook gedacht word aan de klant Zeer tevreden, zullen in de toekomst zeker nog vaak via jullie bureau een weekend of vakantie boeken, waaronder Mallorca :-
Als nieuwe klant ben ik best tevreden. Bij een miscommunicatie werd snel een oplossing voorgesteld. Mooie service naar de klant.
We gingen met een aantal personen op vakantie en de gemeenschappelijke kosten zoals de huurauto werden mooi verdeelt waardoor iedereen rechtstreeks zelf zijn deel kon betalen alsook eventuele extra's zoals verzekeringen nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid