facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herbert Robbrecht

Herbert Robbrecht

Info

Gastronomisch restaurant

Geschiedenis

In een stijlvolle villa, landelijk gelegen maar toch makkelijk bereikbaar, vlakbij de afrit van de N49 huist het gastronomische restaurant Herbert Robbrecht.

Herbert, zijn echtgenote Martine en hun toegewijde medewerkers ontvangen U graag in hun sfeervolle restaurant waar gezelligheid troef is.

Het restaurant is smaakvol en gezellig ingericht,en is voorzien van een prachtige wijnkelder die op aanvraag kan bezocht worden.

Voor grotere gezelschappen kan U gebruik maken van een aparte banketzaal die volledig kan afgesloten worden van de rest van het restaurant.

Op mooie zomerdagen is het aangenaam vertoeven op het hemelse terras waar U het aperitief, de koffie of zelfs de ganse maaltijd kan nuttigen.

De chef Herbert Robbrecht kookt enkel met dagverse topproducten en brengt hier een lichte creatieve keuken. Er wordt in onze keuken gretig gebruik gemaakt van zuiderse en mediterrane smaken.

Elke gastronoom voelt zich onmiddellijk thuis in dit huis van goede smaak.

Adres: Hogenakker 1 , Vrasene 9120, BE
Telefoonnummer: 03 755 17 75
Stad: Vrasene
Route: Hogenakker 1
Postcode: 9120


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 19:00-21:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 19:00-21:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 19:00-21:00
Zaterdag: 19:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: herbert robbrecht michelin, restaurant herbert robbrecht, hogenakker 1, 9120 beveren, herbert robbrecht openingstijden, herbert robbrecht gaultmillau, herbert robbrecht menu, herbert robbrecht 2017, herbert robbrecht groupon, salsifis
Recensies
We zijn hier komen eten voor onze huwelijksverjaardag. Was zeer lekker maar voor ons duurde het te lang ... Tussen elke gang zat +-45 minuten hou hier dus rekening mee, wij hebben 4 kids dus wel belangrijk voor babysit.. Geboekt om 18.30u, buiten om 23u...
Heel lekker. Alles zoals een klasserestaurant moet zijn
Eindelijk weer open ! Het was weer super lekker. Heerlijke keuken voor een faire prijs. Aanradertje !
Superlekker gegeten op het supergezellige terras!
Magnifieke en rustige locatie, zeer voorname en vriendelijke bediening, hoogstaand culinair en boeiende wijnkaart! Absolute TOP!
Fantastisch lekker gegeten,TOP.
Het was super lekker en de uitleg om het op te warmen was prima en voor iedereen goed te doen doe zo verder en hopelijk mogen we snel gewoon terug komen eten.
Zeer lekker eten met een klassieke toets..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid