facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heppiekiddies

Heppiekiddies

Info

Webshop met kinderkleding voor kids van 4 jaar tot 14 jaar. Het motto is SPEELS en STOER! De kids kunnen het dus aandoen zowel voor school, een verjaardagsfeestje, slaapfeestje enzovoort!



"Heppiekiddies is een kinderkledingwebshop met Speelse, Stoere, Sensitieve en Sportieve kleding. Het is voor ons een topprioriteit dat kinderen zich goed voelen in hun vel. Ze kunnen meedoen met onze fotoshoots, modeshows,... Willen ze hun creativiteit ten volle benutten? Dat kan, via de workshops, fashionweken. Voor ieders wat wils!"
Adres: 2340 Beerse
Telefoonnummer: 0032 495 82 74 27
eb.seiddikeippeh@ofni
Stad: Beerse
Postcode: 2340


Recensies
Lieve an Bedankt voor alle mooi herinneringen , vrienden en ervaringen die ik dankzij jou er weer heb bij gekregen Veel liefst x
hier wordt je helemaal HEPPIE van, Je wordt fantastisch geholpen door An, ze neemt de tijd voor je kindjes. Mijn kindjes komen altijd heppie terug thuis met de leuke kleertje !!! Ik zou hem aan iedereen met kindjes aanraden.
Heppiekiddies is top! An is een fijne madam die bij je thuis langskomt met haar winkeltje. Gezellig kleedjes passen in de eigen huiskamer. Geen drukke kinderen in te kleine paskamertjes. Je hebt rustig de tijd en krijgt het nodige advies erbij. Maatje er niet bij? Vaak kan ze het dan nog nabestellen. Echt een leuke ervaring. Zeker een keertje proberen. Al steeds top service gehad.
Toffe en unieke kledij zelfs voor de allerkleinsten. An zelf is een madam die haar hart en ziel hierin legt , ze helpt u waar nodig en organiseert heel toffe extra's rondom zodat je kiddie echt heppie kan zijn!
Tijdens de lockdown bestelde ik voor het eerst bij An van heppiekiddies en we waren meteen super tevreden! Ik vulde enkele vragen i.v.m. de stijl die we graag wilden. daarn akrijg ik meteen enkele voorstellen doorgestuurd wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. We vonden meteen onze smaak met een Heppie Kiddie als resultaat!
Zeer goede service,levering altijd correct.An helpt je goed voort bij het zoeken naar gepaste kledij.
Zeer leuke dame met het op de juiste plaats. Met passie voor kleding en liefde voor de kids
Leuke winkel en goede uitleg ben er zeer tevreden over
Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Toffe kledij !!
Hele leuke kinderkleding en super vriendelijke madam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid