facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henro Immo Dottignies

Henro Immo Dottignies

Info

Agence immobilière à Dottignies, aussi active en Flandre.
Immokantoor in Dottenijs, ook actief in Vlaanderen.



"La vente, la location ou la gestion de votre bien immobilier est une affaire de professionnels.Trop souvent, les citoyens que nous sommes ont été confrontés à de mauvaises expériences lors de l'achat, de la vente ou de la location d'un bien.Pour l'avoir vécu personnellement, je mets un point d'honneur à vous garantir un travail de qualité et suis à votre service pour vous accompagner, vous conseiller et concrétiser votre projet immobilier."
Adres: Rue basse 38, 7711 Dottignies, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0472651982
Stad: Dottignies
Route: Rue basse 38
Postcode: 7711


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: BRICK IMMO, Immo Emeraude, Likeimmo, Century 21 Tournai
Recensies
Wij waren heel content van deze immo .vriendelijk en heel eerlijk een aanrader
Dynamisch bureau en altijd tot uw dienst! Beschikbaar en zorgzaam met hun klanten. Het goede humeur en de glimlach van Marie hebben ons enorm geholpen tijdens de onderhandelingen. Dankjewel!
Het gouden team In het bijzonder Fabien die ons met topprofessionaliteit van A tot Z begeleidde! Waarde van het onroerend goed correct geschat omdat het onroerend goed voor een eerlijke prijs is vertrokken. Het advies, de openhartigheid en de kwaliteit van zijn bezoeken worden echt goed uitgelegd. Iedereen enorm bedankt voor de verkoop van ons eigendom dat een familiepagina van bijna 100 jaar verandert... Tot binnenkort Benjamin RUCQUOIS
Ik ontmoette Fabien voor een schatting. Hij is erg vriendelijk, professioneel. Hij verkoopt geen dromen, kent zijn vak. Ik raad aan !
Hallo, ik raad het bureau Henro de Mouscron aan, mijn huis is zeer snel verkocht, geweldige beschikbaarheid en geweldige communicatie, je voelt de passie voor zijn beroep en zijn betrokkenheid. Dankjewel Fabien
Dank aan Henro-Immo voor de hulp bij de aankoop van mijn huis en meer in het bijzonder aan Hubaut Gaetan voor zijn opvolging van begin tot einde, zijn beschikbaarheid en zijn advies. Service ten top!
We willen Henro Immo Moeskroen en meer in het bijzonder Fabien Devos bedanken voor de verkoop van ons pand. Henro Immo Moeskroen ondersteunt van begin tot eind met professionaliteit, beschikbaarheid, altijd luisterend naar zijn klant. Ik raad het zonder aarzeling aan!
hallo Fabien, ik wil het hele Henro Moeskroen-team bedanken voor hun professionaliteit tijdens de verkoop van mijn huis, je hebt de mensen kunnen kiezen die mogelijk geïnteresseerd zijn in ons eigendom, geen onnodig bezoek en we danken je voor de opvolging en ondersteuning van start tot finish Ik beveel het Henro-bureau ten zeerste aan vanwege zijn ernst en eerlijkheid. Sabrina en Anthony
Henro Immo Moeskroen staat aan de top van de agentschappen. Het team is dynamisch en attent op de klant Van mijn kant wil ik Fabien Devos bedanken voor zijn vriendelijkheid, zijn charisma en vooral voor zijn grote professionaliteit.
Fabien is een makelaar die zijn vak kent, hij is efficiënt, ga er zelfverzekerd heen!!! Nogmaals bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid