facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henri serruysziekenhuis Oostende

Adres: Kairostraat 1, 8400 Oostende
Telefoonnummer: 059555183
Stad: Ostend
Route: Kairostraat 1
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Serruys Oostende Artsen, Serruys Oostende oogarts
Recensies
Altijd al slechte ervaringen in het Serruys. Als je verwacht geholpen te worden met zorg en respect moet je beter naar het Az Damiaan gaan. Hier worden mensen op de spoedafdeling naar huis gestuurd met echte gevaarlijke problemen en afgewuifd als dramatisch tot het te laat is, kers op de taart zijn het zeer onvriendelijke en kleinerende spoedverpleegsters 0/0 slechtste ziekenhuis die ik ooit heb bezocht
Er zijn medewerkers in spoed die van job hebben vergist ze Hadden beter gaan solliciteren in de gevangenis van brugge oppasen als je in levens gevaar ben zouden ze u naar huis sturen
Verpleegkundige wel vriendelijk, na m'n ongeluk maar voor de helft onderzocht geweest, dokter was net tegen zijn goesting aan het werk
Door het schrijven van deze review neem ik mijn verantwoordelijk. Door omstandigheden kwam Ik terecht bij Lieselot breackevelt. Tot mijn schade en schade heb ik mogen ondervinden dat deze vrouw graag een loopje neemt met de waarheid. Patiënten afsnouwen en het verdraaien van hun worden lijken voor haar therapeutische technieken te zijn. Ik kan hier nog veel verderop ingaan maar wens de mensen met respect te benaderen ook al is dit het tegenovergestelde van wat zij doet. Iedereen maakt zijn eigen keuze maar het is een schade naar haar patiënten en haar collega's toe dat deze vrouw zich klinisch psychologe mag en kan noemen!
Met mijn zoontje van 6 jaar naar spoed moeten gaan. Zeer vriendelijk personeel en kregen zeer snel een kinderb met Tv ter beschikking. Mijn zoontje was zeer snel gerust gesteld en verdergeholpen.
Echtgenote werd uitstekend verzorgd in dienst materniteit voor gynaecologische behandeling. Verpleging en zorg was zeer professioneel en vriendelijk. Uitstekend verzorgend personeel.
Geen goede ervaring met bevalling... Veel te lang moeten wachten op gynaecologe van wacht en ondertussen slecht geinformeerd waardoor ik ongerust werd. theeft allemaal veel te lang geduurd, ook tot 4x geprobeerd men vliezen te breken en dan bevallen met wat stampen op mijn buik zonder enige uitleg.. Ik kan al bijna 5 weken niet wandelen of zitten van mijn spieren die gespannen zijn sindsdien.. hechtingen niet opgelost.. en mijn buik blauw.. gelukkig word ik elders goed opgevolgd en geholpen.
Door mijn tandarts doorverwezen naar de mond en kaakchirurg in het Serruys. Mijn review is gebaseerd op een relatief korte ingreep en dus niet voor opname. Maar alles was dik in orde, aanmeldprocedure met ID kaart in het toestel super vlot, en de afspraak met de dokter vrij goed op tijd. Dokter Bonte en assistent heel vriendelijk en professioneel.
Heb hier vanmorgen een covid-test moeten ondergaan. Ik was aangenaam verrast door de zeer vriendelijke en sympathieke verpleger die zich echt meelevend gedroeg! Een heel dikke pluim voor deze man !
Behulpzaam, vriendelijk en heel competent personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid