facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hengelsport Janssen & Janssen

Hengelsport Janssen & Janssen

Info

Hengelsport Janssen & Janssen dé plaats waar je moet zijn voor al jouw hengelsportartikelen ...



"Jansen Hengelsport is een gespecialiseerde hengelsportzaak in Valkenswaard. Met meer dan 500m2 meter aan hengelsportparadijs kunnen wij elke visser helpen aan het vangen van zijn of haar droomvangst. Elke karpervisser, roofvisser, witvisser, forelvisser, zeevisser of recreantvisser kan hier zeker slagen! Wij ontvangen u graag in onze winkel en adviseren u graag met onze expertise. Tot snel."
Adres: Hechtelsebaan 8, 3940 Eksel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 11/96.87.63
Stad: Eksel
Route: Hechtelsebaan 8
Postcode: 3940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Hengelsport winkel Limburg België, Hengelsport winkel Hasselt, Hengelsport winkels België, Hengelsport winkel in de buurt, Hengelsport winkel Geel, Opendeurdagen Hengelsport 2022, Hengelsport winkel Genk, Hengelsport winkel Pelt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Rustpunt 't Rustpunt 2 km Wij hebben de wellness op 14-05 bezocht. Bij binnenkomst was er een vriendelijke ont...
Recensies
Wat een top winkel met heel vriendelijk en deskundig personeel! Een winkel waar voor iedere visserij een heel breed assortiment aanwezig en op voorraad is. En stel okal is net dat ene wat je zoekt er niet dan zorgen ze er wel voor dat het er zo snel mogelijk is! Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat regelen ze echt snel wat een top service! Jansen hengelsport jullie hebben een prachtige winkel geopend waar ik als karpervisser jaren plezier van ga hebben! Tot snel.
Na jaren gestopt geweest met roofvissen, weer een stap binnen in deze winkel gezet. En jaa hoor weer volop aan het jagen op roofvis. Alle benodigdheden opnieuw aangekocht in deze winkel, wat een top service. En belangrijker nog wat een vriendelijke personeel met de benodigde kennis. De winkel heeft alles op roofvis gebied dus keuze genoeg!! Neem zeker een keer de tijd om deze zaak te bezoeken! Ik kan hier altijd uren blijven plakken met een babbeltje en een heerlijke bak koffie!
Klant vriendelijk altijd weer! Een heel breedt assortiment met vele verschillende merken dus voor ieder wat wils en vergeet niet de goede service! Een echte aanrader voor elke visser!
Een waar paradijs voor vissport liefhebbers ! Ze hebben mega veel keus en kennis van de materialen en een grote voorraad ! Ook altijd scherpe aanbiedingen van kwaliteits visspullen voor elke vissoort. Super !
Vandaag bij de open dag geweest Jansen hengelsport groots uitgepakt. Erg mooie winkel met alle grote merken in huis. Erg blij met zo mooie en complete winkel in de omgeving Eindhoven. BigUps
Wat een viswinkel is dat... meer dan 550m2 visspullen. En deskundig en vriendelijk personeel. Hier moet je echt gaan kijken. Zeker als karper visser. Aanrader.
Breed assortiment en goede service! Personeel bijzonder vriendelijk en kundig!
Hele grote overzichtelijke winkel met veel en genoeg keuze! Al met al een top winkel!!
Mooie winkel met goed overzicht. Je word er goed geholpen en krijgt goed advies.
Hele mooie hengelsport winkel met ruime keuze !! + je krijgt er goed advies !! Aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid