facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hendrickx NV kassa-systemen

Hendrickx NV kassa-systemen

Info

Hendrickx NV

Adres: Industrieweg 1074, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 013/555130
Stad: Herk-de-Stad
Route: Industrieweg 1074
Postcode: 3540


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kassasystemen, Kassa kopen horeca, Kassasysteem horeca, Tec kassa, HENDRICKX Evlier, Kassa bakkerij, Hendrickx Bouwmaterialen, Kassasysteem broodjeszaak
Recensies
Een paar jaar geleden zijn bij ons de eerste bestelzuilen gezet + het onlinesysteem. Het was even zoeken in ‘t begin maar Hendrickx heeft ons enorm goed begeleid en geholpen. Na een paar jaar hebben we onze tweede zaak geopend en natuurlijk kon daar het bestelsysteem van Hendrickx niet ontbreken. Weer 3 bestelzuilen, 4 werkschermen en onlinesysteem. Eerlijk? Wij zouden nog niet meer zonder het systeem kunnen. Alles is zoveel sneller en duidelijker! Prijskwaliteit zeer goed. Want niks is hun ook te veel. Iedereen is énorm vriendelijk! Hendrickx is een echte aanrader voor iedereen die hun zaak een boost wil geven. Ik kan nog maar 1 ding zeggen, BEDANKT HENDRICKX!
Zowel in onze brasserie Intermezzo als in ons gastronomisch restaurant Altermezzo zijn we zeer tevreden over de samenwerking en de service van de firma Hendrickx. In beide zaken is de kassa aangepast aan de noden en de specifieke behoeften van een goede en vlotte werking. De zaakvoerder Raf is ondertussen ook een goede vriend geworden en staat altijd klaar om probleempjes snel op te lossen. Niks dan lof wat ons betreft.
Als zaakvoerder van brasserie Intermezzo kwam ik ruim een jaar geleden in contact met Raf Swartenbroekx van Hendrickx kassa's. Na enkele informatieve gesprekken gingen we over tot de aankoop van het gehele booq POS systeem inclusief de bar- en kitchenmanager. Alles werd zorgvuldig uitgewerkt en tot in de puntjes geïnstalleerd. Achteraf volgde er ook een uitgebreide opleiding voor alle personeelsleden. Bijna één jaar later kijk ik tevreden terug op deze samenwerking. Het overstappen op een nieuw kassasysteem van bij Hendrickx was de beste zet die we de afgelopen jaren hebben gedaan. Iedereen binnen dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn, het zijn professionals in hun vak.
Zeer professionele begeleiding , staat altijd paraat met woord en daad. Zeer ruime kennis van de sector horeca. Echte meerwaarde voor ons zeer op vlak van webshop & online bestellingen Echte aanrader !
Kassa gekocht voor carwash zeer goede service
Als je met de firma Hendrickx in zee gaat met je zaak dan ga je er zeker op vooruit. Topservice, bedankt voor jullie automatisatie.
Wil je veel te veel geld uitgeven, slechte service ontvangen en aan een veel te duur contract met hele kleine lettertjes vastzitten? Koop dan zeker hier je kassa!
Zeer goede uitleg. Waren ter info gegaan. Service kan ik nog niet, maar anderen raden Hendrickx aan
Zeer goede service. En klant vriendelijkheid. Doe zo verder.
Prima ontvangst, goede uitleg mbt de vele mogelijkheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid