facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helon Architecten

Helon Architecten

Info

Als architectenbureau gidsen we klanten succesvol door het bouwproces zodat zij de realisatie van hun project op een enthousiaste/positieve manier beleven.

Geschiedenis

Helon is een architectenbureau dat in 2009 opgericht.
Samen met onze medewerkers streven we ernaar "een architect te zijn die zijn klanten succesvol door het bouwproces gidst zodat zij de realisatie van hun project op een enthousiaste en positieve manier beleven".
Hoewel we binnen Helon verschillende achtergronden, ervaringen en interesses hebben, zijn we verenigd rond eenzelfde visie waarin dialoog centraal staat. Niettegenstaande we voornamelijk actief zijn in onze directe omgeving, hebben we een groot werkgebied. Bovendien beperken we ons niet tot een bepaalde niche, maar bevat onze dienstverlening een ruim aanbod activiteiten.

Adres: bergensesteenweg 709, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Telefoonnummer: 023000750
Stad: Sint-Pieters-Leeuw
Route: bergensesteenweg 709
Postcode: 1600


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelcomfort Meubelcomfort 3 km Goede zetelwinkel, alleen jammer dat ze de oude niet mee nemen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid