facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heliantus

Heliantus

Info

Welkom bij Heliantus. Deskundig in voetreflexologie, astrologie en naturopathie. Met een praktijk gelegen in Temse, ontvang ik jou zeer graag na afspraak.



"Welkom bij Heliantus. Deskundig in voetreflexologie, astrologie en naturopathie. Met een praktijk gelegen in Temse, ontvang ik u zeer graag na afspraak."
Adres: Paneellaan 6, 9140 Temse
Telefoonnummer: 0478 669925
Stad: Temse
Route: Paneellaan 6
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: An De Gendt
Recensies
An doet haar vak met passie voor het welzijn van de mens. Professioneel en luistert aandachtig naar je verhaal. Na een sessie voetreflexologie voel je je heel relax. Neem daarna best een pauze..wat een impact! Ik kijk al uit naar de volgende afspraak.
An vertaalt haar passie voor astrologie en het welzijn van de mens in zeer deskundige en verhelderende informatie. Zo krijg je inzichten in jezelf waar je direct mee aan de slag kan. Dank je An!
Zalig genieten!! An doet dit met veel liefde en passie! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid