facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heidelberg Materials (Inter-Beton)

Heidelberg Materials (Inter-Beton)
Adres: Doornstraat 1, 9140 Temse, België
Telefoonnummer: 02 679 99 99
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Temse
Route: Doornstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 9140


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 09:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cordeel België Cordeel België 2 km Hebben totaal geen idee over de bouwkunde!!! Is een vakonbewam bedrijf. U kunt nooit...
Recensies
Ik lees hier van mensen dat het storend is als je er in de buurt woont en ik kan dat ook begrijpen , IK zou het ook niet graag naast mijn deur hebben , maar het gaat hier natuurlijk om de kwaliteit en service van dit bedrijf en ik heb over de service en de kwaliteit zeker niet te klagen , onze levering mooi op tijd vriendelijk personeel en alles perfect geregeld . Dus voor kwaliteit zou ik zeggen hier maar voor ernaast te wonen tja .
Personeel komt telkens tijdens de nacht beton storten en respecteren nachtrust niet. De persoon erover aanspreken helpt niet, in tegendeel dan worden ze nog agressief.
Vervuilend en niet geschikt in een woonwijk. Mn auto en huisdieren hebben last van het giftig en invretend betonpoeder. Een week na carwash en mn auto ziet eruit alsof ik Parijs-Dakar heb gereden. Heel de straat ligt onder een laag betonzand. Schande!
Bestelling gemaakt online.telefoon gekregen van hen om even de details kort te sluiten.perfect op tijd geleverd door behulpzame en vriendelijke chauffeur.
Interbeton Temse en bij deze alle centrales...altijd welkom voor uw vloeibare betonproducten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid