facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heidebloem Autocar-Autobus

Heidebloem Autocar-Autobus
Adres: Industrieweg 76, 3620 Lanaken, België
Telefoonnummer: 089 32 20 70
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Lanaken
Route: Industrieweg
Huisnummer: 76
Postcode: 3620


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Net terug van een driedaagse reis Londen om te gaan kerstshoppen, Chauffeur Richard heeft ons uiterst vakkundig door de drukte geleid met een erg mooie bus. Behalve topchauffeur ook een hele goede gids, duidelijk ontzettend veel ervaring, weet dan ook feilloos de mooiste plekjes te bereiken. Canterbury op de terugweg absolute aanrader!
Samen met mijn man een kerstreis gemaak naar Soltau bij de Lüneburgerheide.nOnze chauffeur Wouter verdient een 10; hij heeft dit verdiend omdat hij een hele goede chauffeur was, een fantastische gastheer en altijd behulpzaam. Ook maakte hij het gezellig in de bus deze keer samen met zijn vriendin Maureen. Een grap op z'n tijd en zorgde voor een optionele excursie naar Bergen Belsen en omdat het slecht weer was, reed hij ons gezelschap ook naar de nachtmis. In één woord: Fantastisch!
Mooie comfortabele bussen en fijne vriendelijke chauffeurs
Afgelopen week 5-daagse busreis naar Tsjechië gemaakt. Heel veel mooie momenten, mooie natuur en een geweldige chauffeur.nHij was zeer behulpzaam, attent, zuinig op zijn bus en we hebben veel gelachen met hem.nRichard bedankt voor deze mooie dagen samen.nnJan, Toos en Annie
Wat een mooie ervaring was de 5 daagse reis naar Tsjechië. Richard wat ben jij een super gezellige, veilige, en gewoon een mooi mens.nDankjewel voor deze mooie reis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid