facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEIDE TRAVEL

HEIDE TRAVEL

Info

"De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde."

Geschiedenis

"De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde."

Adres:
Telefoonnummer: 03 644 07 44
Stad: Kalmthout


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: SkiKompanie, Reisbureau Zuid-Afrika, Beste reisorganisatie Afrika, Reisbureau Namibië, Afrika reizen specialist, Afrika reizen België, Afrika reizen op maat, Zuid-Afrika reizen op maat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
goeiweer.be goeiweer.be 2 km Heel professioneel en altijd even vriendelijk.
True Tour True Tour 5 km “Blessed are the curious for they shall have adventures.”
Recensies
Met open armen ontvangen. Alle antwoorden gekregen en geboekt.
Vriendelijke mensen, geven goede uitleg. En staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Super service
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Deze zomer een reis geboekt bij Heide Travel. Supertevreden! Hoewel ik niet precies kon omschrijven wat ik juist wenste konden de dames van Heide Travel heel snel een perfect hotel boeken. Alles efficiënt geregeld en correcte prijs. Een aanrader!
Correct, supper service zelf met alle stakingen. Alles goed opgevolgd
de voorbije weken heb ik via de netwerkgroep BNI niet anders dan lof gehoord over Heide Travel. All uw vragen worden bekeken en er wordt nadien gekeken naar de best mogelijke reis voor u. Ik weet alvast waar ik naartoe ga als ik een volgend reisje moet plannen.
Isabel heeft ons begeleid bij onze keuze van de huwelijksreis. Ze nam veel tijd om de - voor ons - juiste bestemming te kiezen. Het werd een onvergetelijke reis. We denken er met veel plezier aan terug en kijken er naar uit om dit nog een paar keer over te doen!! Dank u Heide Travel!
Geweldige service, zelfs bij onvoorziene omstandigheden langs onze kant toch nog een supersnelle oplossing voor het probleem! Ik boek nooit meer online, steeds via jullie! Dank je voor de geweldige vakanties tot nu toe!
Onlangs een zakelijke reis naar Polen door Heide Travel laten verzorgen. Ze denken met je mee, bekijken verschillende alternatieven en komen met de beste oplossing. Bespaarde mij veel tijd en zorgen. Voor herhaling vatbaar.
Eva is super, altijd een grote hulp en steun. Voor en tijdens de reis. En ook tijdens problemen, zo zijn er niet veel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid