facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heem

Heem

Info

Heem is een Design-conceptstore voor iedereen die op zoek is naar originele cadeautjes, intrigerende juwelen of gestileerde interieur-accessoires.

Geschiedenis

Donderdag 12 oktober opende Heem aan het Blauwputplein in Kessel-Lo. Deze vernieuwende design-conceptstore is een baken voor iedereen die op zoek is naar originele cadeautjes, intrigerende juwelen of gestileerde interieur-accessoires. De winkel profileert zich niet zomaar als designwinkel; Heem is een dynamisch platform voor zowel gevestigde designmerken als jonge creatieve labels.

Naast een vast gamma aan merken geven wij ook creatieven een fysieke plek om hun producten voor korte of langere periode te presenteren én te verkopen.

Heem kiest daarom voor een weloverwogen mix van zowel producten van bekendere Belgische merken als Serax en XLBoom, als van opkomende brands zoals By Noon, FEST Amsterdam of Moebe. Dit wordt aangevuld met accessoires van onder meer het Nederlandse label pieterSZoon, juwelen van de Ola Jewelery of de biologische & botanische huidverzorgingsproducten van Likami.



"Een gezellige interieur conceptstore aan het Blauwputplein in Leuven, op wandelafstand van het station. Je vindt hier unieke decoratie, design meubelen, leuke cadeautjes en originele gadgets voor je huis en je tuin. We bieden een persoonlijke mix van zowel gekende merken als van startende Belgische designers.Kom langs voor interieur inspiratie, persoonlijk advies of kom gewoon lekker snuisteren!"
Adres: Werkhuizenstraat 7, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 016735814
Stad: Kessel-Lo
Route: Werkhuizenstraat 7
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Woonwinkel Leuven, Meubels Leuven, Brussel interieurwinkel, Design interieur winkel, Heem facebook, Heem instagram
Recensies
Heel gezellige winkel vol met mooie design en leuke hebbedingen. Ook qua meubels zeker de moeite. We zijn zeer tevreden met ons leeszeteltje en onze hoeksofa, beide van Moome. En als kers op de taart, 2 sympathieke dames die steeds klaar staan met advies en raad. Top !
Wat een heerlijke shopervaring bij Heem. Je gaat nieuwsgierig binnen, loopt vol verwondering en bewondering je ogen uit te kijken de regel "niet aankomen" hou je hier niet vol en tot slot ga je dankbaar naar buiten met iets waar je gegarandeerd iemand blij mee zult maken. Twee heel vriendelijke en ervaren dames die Heem runnen en die je altijd wel een leuk ideetje kunnen geven, wat het budget ook al is. Ik vind hier keer op keer een cadeautje voor een vriendin, een zus of kennis. Mooie, stijlvolle en bruikbare hebbedingetjes, met dat tikkeltje anders. En een niet onbelangrijk detail: ze verpakken je geschenk echt heel mooi en verheffen de kunst en het plezier van het geven tot een hoger niveau. Dank jullie wel.
Het pakje werd snel verzonden en de breekbare vogeltjes werden goed ingepakt. Een persoonlijk kaartje erbij maakte het helemaal af!
Zeer mooi aanbod, zeer mooie en stijlvol ingerichte winkel! De dames van de winkel zijn bijzonder vriendelijk. Je kan er in alle rust kiezen, zonder dat je teveel ongevraagde hulp krijgt. Als ze je kunnen helpen geven ze professionele hulp,en geven je graag advies maar dringen zeker niks op! Een bezoekje aan Heem maakt me altijd wat blij! Een aanrader!
Winkel waar de warmte niet alleen van het interieur maar ook van de twee onderneemster afstraalt. Prachtige bloempot voor mezelf gekocht en meerdere toffe cadeautjes voor de meters van mijn dochters. Een bezoekje waard! Leuke spullen zoeken en intussen een drankje bestellen, coole locatie ook
Heerlijke plek waar je uren zou willen vertoeven om alles goed te bekijken en te genieten van de fijne sfeer. De dames van HEEM zorgen er dan ook voor dat je je thuis voelt, gezien en gehoord voelt als klant en helpen je graag verder waar mogelijk. Er is àltijd ruimte voor een fijne babbel, wat de klantbeleving des te fijner maakt.
Bij Heem werden we voortreffelijk geholpen om een warme, ruime sfeer te creëren in onze woonkamer. Zowel in materiaalkeuze als in kleurencombinaties kregen we deskundig advies van Nath en Marleen. We zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe zetels, tapijt en bijzettafeltje... en dit allemaal Belgische makelij.
Telkens als ik op zoek ben naar een origineel cadeau stap ik binnen bij Heem de ontvangers zijn steeds blij met hun originele geschenk Ikzelf ben ook bij de gelukkigen om jaarlijks een kerstcadeau van bij Heem van mijn huisgenoten te mogen ontvangen Leuke winkel met 2 enthousiaste dames die weten waar ze mee bezig zijn
Hippe winkel, warme sfeer, de dames zijn vriendelijk, behulpzaam, niet opdringerig en nemen hun tijd. Wat ik heel belangrijk vind, is er een probleempje het wordt snel opgelost. Zeker is langs gaan!
Heel gezellige winkel met een mooi en uitgebreid aanbod
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid