facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hedin Automotive Ninove & Zottegem

Hedin Automotive Ninove & Zottegem

Info

Hedin Automotive Ninove & Zottegem

Geschiedenis

Mercedes-Benz Ninove & Zottegem vertegenwoordigt het ganse gamma van Mercedes-Benz — van personenwagens tot bestelwagens. Bij ons vindt u alles wat u verwacht van een officiële Mercedes-Benz verdeler... én nog net dat ietsje meer. Of u nu komt voor een nieuwe wagen, accessoires, een onderhoud of een herstelling — bij ons gaat het in de eerste plaats om u en uw tevredenheid.

Onze slogan luidt dan ook: "Uw mobiliteit, onze passie"! Maar dit is meer dan gewoon een slogan. Wij denken mee met onze klant en werken oplossingen op maat uit, zowel bij de verkoop als bij de naverkoop. Want ook u bent bij ons een ster!

Ons filiaal is opgesplitst in 2 locaties, namelijk:
● Mercedes-Benz Ninove — Brakelsesteenweg 398, 9406 Ninove.
● Mercedes-Benz Zottegem — Industrielaan 14, 9620 Zottegem
Op deze Facebook pagina vindt u tal van informatie over onze concessie, onze specifieke aanbiedingen & promoties en de recente verwezenlijkingen & toekomstige innovaties van het merk Mercedes-Benz.



"Mercedes-Benz Hedin Automotive Ninove is een officiële dealer van Mercedes-Benz. In onze concessie bieden we nieuwe Mercedes-Benz personenvoertuigen en bestelwagens aan.Dankzij jarenlange expertise en originele onderdelen in huis zijn we onze klanten vakkundig van dienst bij onderhoud, herstellingen en carrosserieschade.Ook voor leasing, autoverhuur en financieringen ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Ons team van professionals ontvangt je graag!"
Adres: Brakelsesteenweg 398, 9406 Ninove
Telefoonnummer: +32 54 31 92 29
Stad: Ninove
Route: Brakelsesteenweg 398
Postcode: 9406


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hedin Group, Hedin Toyota, Hedin Automotive tweedehands, Hedin Sint-Martens-Latem, Hedin jobs, Hedin Ninove, Hedin Automotive Sint-Niklaas, Hedin Automotive stockwagens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kgt-Trading bvba Kgt-Trading bvba 1 km Wagen gekocht over 2 weken! Met zogenaamde achteruit camera werkt totaal niet,wagen r...
GARAGE MARC NINOVE GARAGE MARC NINOVE 1 km Info gevraagd ivm oude en eventuele niewe wagen super vriendelijke ontvangst en defti...
SC Performance Cars SC Performance Cars 2 km Als ik 0 sterren kon geven zou ik het doen. Ge denkt een deftige koop te doen tot je ...
Rafcars Rafcars 2 km Vandaag onze Seat Ibiza ontvangst gaan nemen. Heel vriendelijk behandeld en direct al...
Garage Eeman Kurt & zn  / import us cars Garage Eeman Kurt & zn / import us cars 3 km Professionele bediening tegen een schappelijke prijs.
Garage De Smet Garage De Smet 3 km Al jaren tevreden klant bij Garage De Smet. Ik kan ze zeker aanraden!
BD Automotion BD Automotion 10 km Eerlijke en correcte verkoper! Zeer tervreden met de aankoop van mijn auto. Zal deze ...
Recensies
Zin om BEDROGEN te worden waar je bij staat of achteraf een gepeperde rekening te ontvangen? Kies dan zeker voor deze garage. Zo niet.. ga dan niet een contract aan met deze leugenaars. Leasecontract voor een maand voor een "nieuwe" auto. Bij aanvang wordt er een vuile auto afgeleverd, met een brandstoftank die halfvol is, bij vertrek krijg je na 2 weken een forse rekening in de bus voor het polieren van krassen. Doordat de garage toevallig geen foto's in haar bezit heeft van de auto bij aanvang, en ze bij de terugname niks zeggen over hun snode plannen, heb je geen poot om op te staan. Scroll dus lekker verder en blijf vooral weg bij Mecedes-Benz Hedin uit Ninove.
Ik ga dit proberen zo kort mogelijk maken. Ik heb onlangs een accident voor gehad met mijn cla c118, na mijn dealer te hebben uitgekozen “hedin automotive ninove” waar ik destijds mijn wagen heb besteld. Heb ik deze mogen afzetten voor herstelling. Vanaf dat moment is alles mis gelopen! ALLES! Na 1,5maand mocht ik de horror gaan ophalen. Nou beginnen bij het begin de motorkap was vol spatjes dus totaal niet goed herspoten, bumper identiek hetzelfde, achter deur kwam verf los, overal poeder van het gespuid, krassen OVERAL! Overal! Velg niet hersteld terwijl dit duidelijk mee hersteld moest worden. Bon uiteraard hier de melding over gemaakt en deze mocht opnieuw binnen voor herstelling + velg. 2x telefoon dat ik de horror mag ophalen. Bon auto opnieuw herspoten en alles is aangepakt, bon als je denkt dat het alles is. Bumper volledig in foute kleur gespoten, krassen niet weg gewerkt want ja bewijs maar eens dat die krassen er niet waren!! En weeral mag de auto opnieuw binnen nu voor de 3x. 3x Weer telefoon en weer magk horror ophalen. De wagen was nu wel gespoten geweest op de juiste manier maar krassen overvol!! Ze vinden het TOTAAL niet belangrijk wat hun klanten ervaren of wat er zich afspeelt! Dit moet je ervaren bij mercedes HEEL TRIESTIG! Bon na dat ik de wagen had afgezet de 1x heb ik duidelijk aan de balie gevraagd om mijn oude onderdelen terug te bezorgen kwestie dat ik weet dat iets vervangen is geweest. Je mag 1x raden. Uiteraard zijn die plots al weg gegooid. DIT WAS HEEEEEL DUIDELIJK IN HET BEGIN GEVRAAGD GEWEEST. Maar guesse what? Die zijn nooit vervangen geweest en dat verklaard waarom ze deze nooit kunnen geven. Koplamp, voorraan mercedes ster, deksel van zijspiegel. Allemaal waren ze weg van dag 1 dat ik ze vroeg. Dit vinden ze zelf heel normaal. Je hebt als klant het recht je oude onderdelen op te vragen maar ze draaien rond de pot omdat ze duidelijk winst willen maken. Na enkele weken dat ik nu met de wagen rij is de ster tijdens een carwash sessie afgevallen. Wat blijkt dat deze 3 tanden miste. Logisch het was de oude die een accident heeft meegemaakt. Zelf daarop bespaard en alsof gedaan dat dit werd vervangen. Foto’s genoeg, die spreken voor zich bij wat voor amateurs je jouw wagen achter laat. Ik probeer niemand zijn bedrijf neer te halen! Maar een revieuw dient om mensen een beeld te geven over de stand van zaken bij een bedrijf. Wel hierbij mijn verhaal. Ik zou het afraden als je miserie en advocaat gedoe wilt vermijden. Owja kost van herstelling was 9300 euro ga er niet discreet over doen. Dus think twice voor dat je jouw garage kiest! Meer beelden? Ja heb ik vraag ze mij die bezorg ik wel. Over alles melding gedaan, hun fouten toegeven is een hun slechtste punt.
Vriendelije mensen aan het onthaal , goede uitleg .
Na 2 telefoontjes en een mail bleek het onmogelijk mij een klantenfiche op te sturen. Telefoon werd bovendien opgehangen. Dat zal dan die beruchte klantvriendelijkheid van Mercedes zijn. Bij ander filiaal werd ik onmiddellijk verder geholpen. Te vermijden dus.
Belachelijke dienst en herstelling van mijn wagen. Ben binnengekomen voor herstelling van mijn remschijf sinds de remblok dood was. Remschijf hersteld maar remblok niet eens vervangen en het allerergste... geroeste jant terug gekregen! U ziet mij hier niet meer terugkomen
In ‘t verleden al problemen gehad met een carrosserieherstelling die tevens slecht hersteld is bij een externe carrossier terwijl ik rekende op kwaliteit van Mercedes…. Desondanks toch nog willen zien of Hedin Ninove iets kon betekenen voor mij, maar reageren niet op mails…
Tegenwoordig geen onderdelen meer in stock bij Mercedes. We wachten al 2 maand voor de vervanging van onze achteras waardoor we momenteel om de twee weken naar de autokeuring moeten gaan.
Bij deze kan ik jullie melden dat ik een formidabele medewerker heb gevonden in Andreas,hij heeft mij van alles op de hoogte gehouden hoe onze aangekochte GLA evolueerde van begin tot aan de stockage.Nu maar afwachten hoe lang stockage zal duren.Adreas : proficiat Hedin Automotive heeft een eerste klas medewerker in U.Dat ze er maar zorg van dragen.
Service is alles horen wij dikwijls! Een kwartier binnen... zijn we er wel? Niemand heet ons welkom ook al zagen ze ons duidelijk wel. Ok dan hoeft het niet, afspraak of niet! Jammer. Geen klantenservice! Beste, Wil ik best geloven maar we hebben er absoluut niks van gemerkt! we hadden zelfs een afspraak! Klanten zien binnenkomen en vervolgens doen alsof ze er niet zijn.... dat komt niet echt klantvriendelijk over!
Verkoper ging mij 2 weken geleden al contacteren voor een stock wagen, nog altijd niet gehoord. Ook zeer onvriendelijk. Heel jammer dit. Persoon in kwestie is een slecht zicht voor zo'n mooi bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid