facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heat it

Info

Heat-IT realiseert uw plannen voor verwarming, sanitair en hernieuwbare energie met de grootste zorg VOOR, TIJDENS en NA de werken.



"Heat-it realiseert uw plannen voor totaalprojecten nieuwbouw & renovatie, badkamerrenovatie en hernieuwbare energie met de grootste zorg VOOR, TIJDENS en NA de werken. We adviseren u bij de ontwerp- en planningsfase, de keuze van materialen en mogelijkheden.We installeren met oog voor detail en zorgen voor een perfecte afwerking en een proper eindresultaat. Wij sluiten pas de deur wanneer alles piekfijn geïnstalleerd en opgeruimd is. Na de installatie blijven we beschikbaar voor onderhoud, herstellingen en uitbreidingen."
Adres: Lange Zandstraat 32, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 0479937228
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Lange Zandstraat 32
Postcode: 2860



op zoek naar gerelateerd: Heat it muggen, Heat it review, Heat it Lauwe, Heat it iPhone, Helec zonnepanelen
Recensies
Heel prettige ervaring met dit bedrijf. Ze zijn zeer correct in hun afspraken, leveren prima werk en wat het allerbelangrijkste is : zij proberen alles te doen om je als klant tevreden te stellen. Een absolute aanrader !
wij hebben voor HEAT-it gekozen voor onze zonnepanelen+ batterij.bedankt voor de prof.uitleg en werken zoals het gepland was.
Zonnepanelen met batterij van Heat-It. Zeer blij met de installatie. Snel in leveren en plaatsen, zeer mooi in afwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid