facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Health Studio Tineke

Health Studio Tineke

Info

Groepslessen variërend van pilates over bbb, tot kettlebell! Zonder abonnement. Daarnaast kan U bij mij ook terecht voor health & mind coaching.

Geschiedenis

Groepslessen van maandag tot zaterdag: pilates, bbb, kickboks, spinning & kettlebell class! Zonder abonnement. U kan ook bij mij terecht voor voedingsadvies.

Inschrijven voor de lessen kan via privébericht of via: https://calendly.com/tinekeholvoet/fitclass



"Een nieuwe wending in jouw leven? Op zoek naar balans? Onzeker over wat je nu echt wilt? Ik help jou graag verder!"
Adres: Rijselstraat 27, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472367189
Stad: Ieper
Route: Rijselstraat 27
Postcode: 8900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expeditie Sneeuwluipaard Expeditie Sneeuwluipaard 100 meter Speciaalzaak Verrekijkers & Telescopen °° ook digiscoping °°
Ijspiste Ieper Ijspiste Ieper 141 meter Dagelijks schaatsplezier op de Markt van Ieper van 22 november 2019 tem 5 januari 202...
Jeugd Rode Kruis Ieper Jeugd Rode Kruis Ieper 2 km Boed geven doe het leven ik geef plasma en bloed
StarNights StarNights 4 km StarNights
Recensies
Leuke, eerste ervaring met een loopbaancoach! Je leert jezelf heel goed kennen, hoe je bent, wat je voelt, waarom je op bepaalde zaken zo reageert,... Ik vond het in momenten heel confronterend maar dit was nodig om een betere kijk te hebben op enkele zaken! Ik vond opnieuw de moed om verder op zoek te gaan naar mijn ideale job! Met vallen en opstaan, maar ook dit leerde ik te accepteren! Merci
Zeer positieve ervaring . Je voelt je meteen op je gemak en ze zorgt ervoor dat je tot nieuwe inzichten komt door je zelf te laten nadenken. Nooit gedacht dat het zo een positieve invloed zou hebben. Je leert jezelf beter kennen, je kan je positieve eigenschappen nog meer op de voorgrond brengen en weet welke valkuilen je hebt. Het zou nog veel meer mogen gebruikt worden door werkgevers/ bedrijven! Ik kan het alleen maar aanraden.
Tineke luistert open en zonder oordeel. Ik heb veel gehad aan onze gesprekken en haar inzichten, waardoor ik enkele stappen durfde te nemen richting een nieuwe job. Zeer tevreden!
Een heel open en vriendelijke dame. Ze luistert naar je en gebruikt wat je zegt om samen op pad te gaan. Een vat vol tips en ideeën. Opende mijn ogen om toekomstgericht te durven keuzes maken. Zeker een aanrader voor loopbaanbegeleiding.
Tineke is iemand die echt luistert en meegaat op jouw tempo! De tijd vliegt er telkens heel snel voorbij! Ik leerde mezelf er beter kennen, maar heb nu ook beter zicht op wat ik echt wil in een job! Een aanrader!
Topcoach !! Na meer dan 25 jaar dienst heb ik de stap gezet en ben op zoek gegaan naar een nieuwe job ! Zonder de hulp van Tineke had ik dit nooit gedurfd !
Tineke is de ideale coach voor wie verder wil met het leven, persoonsgerichte doelen bereiken! Ik ben fan!!! Mercikes Tineke.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid