facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Health Designers

Health Designers

Info

Een Elite Personal Training studio in Limburg, met als thuisbasis Maasmechelen.



"Een Elite Personal Training studio in Limburg, met als thuisbasis Maasmechelen.Bij Health Designers zijn we gefocust op het creëren van extreme resultaten in de kortst mogelijke tijd.Ons team van professionele coaches weten niet alleen alles over fysieke transformatie, ze leven hetgeen waarover ze spreken en zijn daarom wandelende demonstraties van wat mogelijk is. Wij voorzien in training van de hoogst haalbare kwaliteit in combinatie met een radicaal effectief voedingsprogramma. Dit stelt onze cliënten in staat om ieder gewenst doel te behalen."
Adres: Rijksweg 528, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 0487593044
Stad: Maasmechelen
Route: Rijksweg 528
Postcode: 3630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Momentum Momentum 1 km Your dream in action
YoHara Maasmechelen:  Personal Coaching, Yoga, Meditatie, Mindfulness YoHara Maasmechelen: Personal Coaching, Yog... 2 km o.a. Yoga voor Volwassenen en Kinderen - Meditatie - Mindfulness - Personal Coaching ...
Seven Minds Academy Seven Minds Academy 5 km Bij Sevens Minds vinden jullie 7 gecertificeerde, maar vooral gepassioneerde coaches/...
Allround Personal Coach Allround Personal Coach 95 km Voor gezonde voeding,sport,beweging en gezonde levensstijl,hier moet je zijn!
Recensies
Na mijn eerste gesprek bij Health Designers, voelde het zo goed aan, dat ik meteen wist dat ik op de juiste plaats was. Al veel geprobeerd in mijn leven om af te vallen, shaken, keto, koolhydraat-arm eten, ... Bij HealthDesignershebben ze mij een nieuwe levensstijl aangeleerd dat ik makkelijk voor de rest van mijn leven kan volgen en ook kan volhouden. Op 3 maanden tijd, meer dan 10 kilo kwijt en dat op een gezonde manier! Ik heb al enkele jaren geen sport meer gedaan, maar na enkele weken Personal Training, voelde ik mij al zoveel fitter waardoor ik ook zelf meer ben gaan sporten en gaan experimenteren met voeding. Dank je wel Lorenzo voor de totale transformatie zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Ik weet dat het grotendeels door mezelf komt, maar met jouw coaching en aanpak heeft dit mij zeker een positieve duw in de rug gegeven. Ik kan helaas maar 5 sterren gegeven, want jullie verdienen zo veel meer.
Health Designers is what is in the name, ze ontwerpen gezondheid. Ik ben nu een half jaar bezig en voel me top! Het is geen gewone gym, geen fitnesscentrum of sportschool of whatever maar een totaalpakket van voeding, sport, mental coaching en zo veel meer. Maar denk eraan, je komt nergens als je niet wil veranderen en als je niet bereid bent je comfort zone te verlaten.
Na meerdere diëten, trainingen enz... uiteindelijke terecht gekomen bij Healthdesigners. Na de 1ste intake wist ik meteen dat ik op het juiste adres ben, Svetlana liet me inzien dat ik mijn levensstijl volledig moest veranderen. Aangezien ik de ziekte van Bechterew heb, heeft Svetlana me super geholpen bij de trainingen. Ze houdt er rekening mee en heeft ervoor gezorgd dat mijn rug- en buikspieren versterken. Resultaat minder pijn. Ik kan Svetlana blijven bedanken dat zij mijn ogen heeft kunnen openen. Een aanrader voor iedereen !
Trainen bij Health Designers is de weg naar lichamelijke en geestelijke transformatie. 1 op 1 werken met Coach Marco Bruni is Top. Hij doorbreekt alle blokkades, is direct, zegt eerlijk waar het op staat maar je voelt je bij hem ook dadelijk op je gemak. In mijn geval tijdens een herstel periode waardoor ik de trainingen even heb moeten stop zetten, volgt hij je mentaal verder op en zoekt na herstel mee naar oplossingen en aangepaste trainingsoefeningen om daarna de training terug op te nemen en verder te werken naar een betere versie van jezelf. Ik raad iedereen een 1 op 1 traject aan bij Coach Marco Bruni!
Top gym met top coaches! Bij Health Designers zijn alleen maar positieve vibes te vinden
Ben je het beu om te gaan trainen zonder resultaat ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn voorkeur gaat naar Coach Marco streng , maar rechtvaardig. Hij begeleid je naar een sterker en gezond lichaam. Topcoach !!
Na de eerste kennismaking hadden ze al onmiddellijk mijn vertrouwen en nog steeds geen spijt van mijn keuze. Super goede begeleiding door coach Livio zowel fysiek als mentaal.
Een gezonde voedingsschema en een top personal coach Svetlana! Dankzij haar hulp ben ik afgevallen!
Coach Marco....deskundig! No nonsense! Inspirerend! Nu 8kg in 2 maanden puur voeding en sport maar vooral mental!
Top team! Alleen maar lovende woorden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid