facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HDK FUN Factory Amusementsspelen

HDK FUN Factory Amusementsspelen

Info

verhuur-aankoop-verkoop van amusementsspelen
flipperkasten-tafelvoetbal-poolbiljarts-toppenbiljarts-darts enz.
voor café-jeugdclub-cafetaria-feestjes enz

Geschiedenis

verhuur-aankoop-verkoop van amusementsspelen
flipperkasten-tafelvoetbal-poolbiljarts-toppenbiljarts-darts enz.
voor café-jeugdclub-cafetaria-feestjes enz



"Fun Schilde is jouw specialist in plezier! Laat je verrassen door de ruime keuze aan speelgoed, cadeaus en vrijetijdsartikelen.Het einde van het jaar is alweer in zicht. Tal van feestdagen zoals Halloween, Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar staan voor de deur. Kortom, de perfecte omstandigheden voor een feestje, of om spelletjes te gaan spelen met je vrienden en familie. In onze speelgoedwinkel ben je dan ook op de juiste plek wanneer je toe bent aan een nieuw gezelschapsspel, Barbiepop of Lego set. Maar ook leuke feestversiering en deco voor de feestdagen koop je het voordeligst bij Fun.Bij Fun vind je het hele jaar door alles voor in- én outdoor familieplezier!Kortom: Laat je verrassen door Fun!Feestje ofwa?!"
Adres: ALFONS VAN DE SANDELAAN 37, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 0479137431
Stad: Schilde
Route: ALFONS VAN DE SANDELAAN 37
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Pelican Darts, Cafespelen darts, Caféspelen huren, Airhockey huren Antwerpen, Jupiter tafelvoetbal onderdelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BNI Voorkempen BNI Voorkempen 538 meter BNI Voorkempen is een groep zelfstandigen en/of vertegenwoordigers van een bedrijf di...
People United People United 4 km People United is gespecialiseerd in 'People for Events' voor uw activiteiten en even...
Recensies
Enerzijds blij dat ik niet de enige ben die dezelfde ervaring heeft gehad. Onvriendelijke personeel, student was wel behulpzaam.
Onvriendelijk personeel.. Ik zie het vaker terug komen.. Wel een heel tof meisje aan de kassa.
Meest onvriendelijke bediening ooit. Spijtig dat ik geen nul sterren kon geven.
Voor onze baby lijst is dit een top winkel met voordelen. Je vind er bijna alles en krijgt begeleiding indien je deze wenst. Als je iets niet vind kan je dit ook nog extra bestellen voor op je lijst te zetten. Als je zo als ons al een kindje hebt is het wel lastig om ze bij je te houden ze krijgen teveel prikkels.
zeer slechte dienst na service omruilen weigeren en heel onvriendelijk .
Super onvriendelijk personeel. Geen respect voor de mensen die komen winkelen. Vandaag wou een medewerker van de fun mij niet helpen met het zoeken van een glijbaan, ze trok haar schouders op en zei dat ze het niet wist. Zeer vriendelijke studente met bruin krullend haar hielp me goed verder! Doe hier iets aan! Het zou niet mogen kunnen dat de jobstudenten hun werk veel beter kunnen doen dan de mensen die er vast werken. Veel sterkte aan de jobstudenten, ik heb medelijden.
vandaag 21 oktober 2020 : zeer vriendelijke kassierster , de 2 mannelijke verkopers moeten dringend op cursus klantvriendelijkheid , zij werken daar tegen hun zin, dat ze een andere werkgever zoeken ,speelgoed is een plezant artikel waar je veel dankbaarheid voor terugkrijgt van kinderen en ouders. tip voor de directie: als een klant iets niet vindt ga dan mee naar de afdeling !
Ze hebben ons laten betalen voor wat andere mensen hebben gestolen €20
Supertrage kassierster die veel ergernis opwekt en weinig kennis van zaken heeft. Een tip: Als een klant online artikelen heeft besteld, check eerst de afhaallocatie vooraleer je ernaar zoekt. Het bespaart je wat tijd.
ik kwam hier vrij regelmatig maar vandaag is het echt de laatste keer geweest. Er zijn vriendelijke verkopers daar maar ook een aantal die er echt tegen hun goesting staan. Heb me er altijd boven gezet maar vandaag was echt de druppel. Vooral die mannelijke iets oudere verkoper is echt onbeschoft! Mijn 8-jarige zoon mocht vandaag een kado voor zijn verjaardag kiezen. Toen we naar de kassa wandelen stootte hij per ongeluk tegen een doos met een Barbiepop die op de grond viel. Mijn zoon raapte deze op en zette deze op een beleefde en deftige manier terug. Waarop hij volgende opmerking gaf: 'Jot ge doe maar he manneke, zullen wij hier weer de boel opruimen, altijd hetzelfde! met een zware zucht erbij!' Hij moest zelfs niks opruimen want mijn zoon had het respect en de tact om dit zelf te doen. Daar heb ik hem dan ook op gewezen. Ik had veel zin om mijn aankopen te laten staan en het af te trappen maar wilde mijn zoon zijn verjaardag niet verpesten. Als ge geen kinderen kunt verdragen ga dan ook niet in een speelgoedwinkel werken!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HDK FUN Factory Amusementsspelen met het openbaar vervoer


Schilde Puttenhoflaan 330 meter
Schilde Puttenhoflaan 340 meter
Schilde Puttenhoflaan 360 meter
424
610
619
Schilde Puttenhoflaan 360 meter
424
610
619

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid