facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HCK invest

HCK invest

Info

immo - verzekeringen - kredieten

Geschiedenis

HCK invest - de meest gedrevene bij de bemiddeling van uw vastgoed, en uw vertrouwenspartner voor de beste service en prijs voor uw verzekeringen en kredieten.

Steeds tot uw dienst!

Armin & Chloé




HCK invest BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Erkend vastgoedmakelaar Chloé Ceuterick 508.348 & Armin Haerinck 510.279 & Danny Ceuterick 200.657 - BTW BE 0563.705.996 - RPR GENT afd. OUDENAARDE land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat 16B – 1000 BRUSSEL KB van 27 september 2006 onderworpen aan de deontologische code van het BIV.

HCK invest BVBA is ingeschreven bij het FSMA onder nummer 113773 A met Armin Haerinck als onafhankelijk verzekeringsmakelaar.
Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be.

HCK invest BVBA is met toepassing van artikel art. VII.182 van het Wetboek van economisch recht ingeschreven op de lijst van de bemiddelaars in hypothecair krediet als “Makelaar in hypothecair krediet”, met Armin Haerinck als onafhankelijk kredietmakelaar.

Adres: Anzegemsesteenweg 33, 9770 Kruishoutem
Telefoonnummer: 0474608402
Stad: Kruishoutem
Route: Anzegemsesteenweg 33
Postcode: 9770



op zoek naar gerelateerd: Hck te koop ouwegem, Appartement te koop Kruishoutem, Appartement te huur Kruishoutem, Fb hckinvest, Te koop Duifhuisstraat Kruishoutem, Pontstraat 27 Kruishoutem, Immo Ceuterick Deinze, Hautekeete Immo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CDV Invest NV CDV Invest NV 0 meter Verzekeringen ~ Geldzaken ~ Immo
K-EI-Rein IN Kruisem VZW K-EI-Rein IN Kruisem VZW 1 km K-EI-REIN in Kruisem verzorgt strijkhulp, kookt of poetst tegen betaling met diensten...
Recensies
Via Chloé hebben wij onze woning verhuurd in Kruishoutem. Alles werd door Chloé super vlot behandeld en afgehandeld. Binnen een mum van tijd was de woning verhuurd. Deze mensen weten duidelijk waarmee ze bezig zijn en denken mee aan de belangen van de verhuurder & de huurder. Sowieso een dikke aanrader, geen puntje van kritiek...
Top team!!! Maken tijd voor hun kopers en verkopers. Eerlijke makelaars
Gaan heel professioneel te werk: nemen van foto’s, efficiënte publicatie van het te verhuren pand op het internet, begeleiden van kandidaat-huurders bij elk bezoek, vlotte communicatie zowel naar kandidaat-huurders als naar eigenaar toe. Vriendelijke en vlotte samenwerking, een voorbeeld voor de vastgoedsector.
Duidelijke afspraken, perfecte service en eerlijk. Wij zijn heel tevreden over de begeleiding bij de verkoop van ons huis.
Wat een schitterend immokantoor! Zeer goed onthaald! Vriendelijke en vlotte service!
Vriendelijke mensen die er alles aan doen om te helpen doe zo voort!
Alles is vlot goed verlopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid