facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Havana Café SPA

Havana Café SPA

Info

Le seul vrai bar pour faire la fête au centre de Spa.

Geschiedenis

Endroit branché de Spa, c'est toujours animé et encore plus le week-end quand les DJ's font le son. Dégustez l'un des rhums de notre impressionnante carte (plus de 70 références) en vous trémoussant sur des rythmes latinos.



"Le seul vrai bar à Spa pour faire la fête, soirée avec DJ tous les WÉ, entrée gratuite, musique latino, Dance, RNB, fiesta...."
Adres: Rue de la Poste 7, 4900 Spa (stad)
Telefoonnummer: +32495546745
Stad: Spa
Route: Rue de la Poste 7
Postcode: 4900



op zoek naar gerelateerd: Havana Bar Bruxelles, Bar Spa, Havana Club, Restaurant Spa, Brasserie Spa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Taverne La Taverne 94 meter Mooie plek. Heerlijke koffie en heerlijke verse wafels. Maar.... volgens mij gaat het...
Au Milieu Au Milieu 143 meter Gezellig chillen in een mooi kader
Spa Live Spa Live 152 meter Source de culture!
Au Milieu Au Milieu 171 meter Leuke café voor een babbeltje, biljart of kickeren. Vriendelijke vlotte bediening.
AU POUSS CAFÉ AU POUSS CAFÉ 269 meter
Les Bains Les Bains 1 km BAR-BRASSERIE-RESTAURANT. Ouvert du mardi au dimanche à partir de 10H00. Restauration...
Le Petit-Baigneur Le Petit-Baigneur 2 km Gezellig terras terwijl de kids aan waterfietsen eijn
Recensies
Begin januari hadden wij met de collega's een hele fijne dansavond in Havana Café Spa! Op voorhand ging het afspreken heel erg vlot ondanks vele wijzigingen van onze kant en de eigenaren waren zeer flexibel. Hartelijk dank Eric en Emilie!
Ik moet hier even Lennart tegenspreken en DJ Kwabberzak prijzen. Zijn plaatjes waren van 2018 ipv 2002. Hij heeft me zelfs zijn handtekening gegeven zie foto! Voor de rest ga ik akkoord met andere reviewers: weinig vrouwtjes en lauw bier. 4 sterren is het verdict.
Leuke bar,café. Mogelijkheid om een dansje te doen. Goede dj, later op de avond werd het voor ons iets te luid en te modern maar zeker voor de jeugd een prima zaak
Leuke tent als je in 2002 bent blijven hangen. DJ kwabberzak was niet van plan ook maar iets aan de tijdsgeest te veranderen. Verder is er een Spa niet veel anders te doen dus toch veel plezier gewenst.
Leukste tent van Spa. Aantal pluspunten zijn dat er gevarieerd volk rond loopt, het is er druk en toch zijn er geen spanningen. Ook als buitenlanders wordt je niet buitengesloten. Minpunten zijn de temperatuur veels te warm en te druk. Door de warmte kreeg de koeling het bier zelfs niet koud.
Ambiance, muziek van alle jaren en goede cocktails. Leuke dorpsfeeling dat ik in de grote steden mis.
Gezellig en goede muziek.
Feestje gemaakt hier... super!
Tof leuke sfeer
Vertaald door Google Klein! En ik wil geen mensen van mijn ouders zien dansen en zoenen Origineel Small! And don't want to see people of my parents age dancing and kissing
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid