facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HauteCookure

HauteCookure

Info

Ivan Daelemans & Cindy Mertens

Het interieur van Haute Cookure is rustig en modern.
Zowel voor zakelijk als voor privé lunches en diners.

Geschiedenis

Restaurant Haute Cookure

Ivan Daelemans & Cindy Mertens

Het interieur van Haute Cookure is rustig en modern.
Ons restaurant leent zich hierdoor zowel voor zakelijk als voor prive lunchen / diners.

In de zomer verwelkomen wij u graag op ons prachtig terras. In het najaar en in de winter zorgt ons team binnen voor een warme en behaaglijke sfeer.

De naam "Haute Cookure"

In 2003 beginnen Ivan Daelemans en Mertens Cindy restaurant Haute Cookure in een oud herenhuis uit de jaren 30, gewezen naaiatelier. Zo weet u ineens waarvan de naam “Haute Cookure “ vandaan komt.

Gastronomen

Binnen een mum van tijd groeit Haute Cookure uit tot een restaurant waar gastronomen uit de streek en ver daarbuiten met grote regelmaat hun hart ophalen.

Sfeer

De sfeer van Haute Cookure is modern en rustig zodat alle aandacht uitgaat naar waar het hier allemaal om draait: spijs en passende wijnen.....

Ivan & Cindy presenteren zich in een laagdrempelig concept, toegankelijk voor een breed en jong publiek.

Een stapje voor

Met de verhuizing naar de prachtig verbouwde oude dokterswoning van Malle heeft zich een nieuw elan van Haute Cookure meester gemaakt. Ivan Daelemans’s keuken presteert op niveau en is iedereen opnieuw een stap voor. Hij voegt op geraffineerde wijze frisse zuren, eigen gekweekte tuinkruiden, zelfs af en toe Oosterse smaak, aan zijn gerechten toe...



"De sfeer van Haute Cookure is modern en rustig zodat alle aandacht uitgaat naar waar het hier allemaal om draait: spijs en passende wijnen.....Ons restaurant leent zich hierdoor zowel voor zakelijk als voor prive lunchen / diners.In de zomer verwelkomen wij u graag op ons prachtig terras. In het najaar en in de winter zorgt ons team binnen voor een warme en behaaglijke sfeer.In 2003 beginnen Ivan Daelemans en Mertens Cindy restaurant Haute Cookure in een oud herenhuis uit de jaren 30, gewezen naaiatelier. Zo weet u ineens waarvan de naam “Haute Cookure “ vandaan komt.Binnen een mum van tijd groeit Haute Cookure uit tot een restaurant waar gastronomen uit de streek en ver daarbuiten met grote regelmaat hun hart ophalen."
Adres: Herentalsebaan 26, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3233229420
Stad: Oostmalle
Route: Herentalsebaan 26
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Haute Cookure Gault&Millau, Haute Cookure Michelin, Haute Cookure oudjaar, Valentijnsmenu Malle, Restaurant Oostmalle, 'T Lopend Vuurtje menu, Lunch Malle, Lotier
Recensies
Mooi ingericht restaurant. Erg leuke ervaring om hier eens te eten. Heeft wel zijn prijskaartje maar maar is het qua ervaring wel waard. We hebben het 5-gangenmenu met aangepaste wijnen genomen waarbij de wijn rijkelijk bijgevuld wordt terwijl je smult van heerlijke combinaties op je bord. Complimenten aan de chef!
Zeer lekker eten in een aangename sfeer. Goede aangepaste wijnen!
We hebben zeer lekker gegeten! Een aanrader! Bediening was ook heel goed.
Een duurder prijskaartje maar het geld meer dan waard. Heerlijk gegeten!
Een aangename bediening, mooie locatie en elk gerecht was verfijnd en opgediend met de grootste zorg, op prachtig servies. Een heerlijk restaurant, waar het concept volledig juist zit. Een echte aanrader voor wie van verfijnd eten houdt!!! En niet te vergeten lekkere cocktails
Fantasieloos, sfeerloos, erg veel geld voor een onaanvaardbaar lage kwaliteit: dit vat onze ervaring op valentijn samen. Meer in detail: een vast valentijns menu zonder enige creativiteit en gevoel, zeer matig klaargemaakt, op basis van grotendeels zeer matige ingrediënten. Geen enkele moeite gedaan om enige sfeer te scheppen. Halfgare groenten die amper te eten waren, koude gebakken ganzenlever. 280 euro 2 pers voor een ervaring die benedenmaats was op alle vlakken uitgenomen de wijn en het vlees van het hoofdgerecht. Never again.
3-gangenafhaalmenu: Eten was zeker niet slecht maar ook niet top.Het grootste probleem was echter dat we met honger van tafel zijn gegaan en dat voor 50€ per persoon.Dit kan echt niet. Echter de dag nadien werd door de uitbater gemeld dat ze een fout gemaakt hadden door kleinere porties door een andere klant besteld aan ons te leveren. Ze hebben dit op een meer dan faire manier gecompenseerd.
Gisteren via Social Deals een menu genomen met z'n tweeën. Mooi kader, verzorgde omgeving! De ontvangst is heel officieel, naderhand bekeken een beetje gemaakt zelfs. De wijnen en het eten smaken voortreffelijk; in de keuken weet men wat men doet. Alleen 2 serieuze opmerkingen: 1 tijdens het diner werden we tot 3 maal toe opdringerig gevraagd of we een extra tussengerecht wensten, of we een dessertwijn wensten, die - ondanks onze neen, toch te proeven werd ingeschonken. Dit is allesbehalve aangenaam. 2 Na een aperitief en 4-gangen menu zijn we met honger van tafel gegaan. Lekkere smaken, maar werkelijk TE WEINIG. De hoofdschotel bv bevatte 2 aspergestengels en 2 stukjes vis van 1 x 2 cm. Alles in acht genomen kan dit restaurant zeker dik scoren, maar als je stevige prijzen hanteert en jezelf hoog presenteert, doe dan wel iets aan de commerciële houding, en serveer aub voldoende eten ipv een paar hapjes. Voor nu, jammer voor hen, een 6/10.
Uitmuntend voor de gerechten: zéér verfijnde smaken en presentatie. Algemene sfeer draait te veel rond€€€ . Wijnprijzen meer dan X5, vind ik niet verantwoord. Dan nog een foutje in de afrekening moeten laten rechtzetten...
Vriendelijke ontvangst die u op uw gemak stelt, zeker tijd nemen om een aperitief te drinken, echt gezellig. Vlotte bediening, lekkere en verfijnde keuken in een aangenaam kader. Mogelijkheid om aangepaste bieren te bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid