facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harvey's Men/Ladies

Info

Bij Harvey's vindt u stijlvolle mode in een modern en hedendaags kader. Ook tal van accesoiren en schoenen te verkrijgen.

Geschiedenis

Bij Harvey's vindt u stijlvolle mode in een modern en hedendaags kader. Ook tal van accesoiren en schoenen te verkrijgen.

Adres: Kattestraat 62, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053212136
Stad: Aalst
Route: Kattestraat 62
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dameskleding Kattestraat Aalst, Herenwinkel Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DMcompany DMcompany 167 meter Mooie zaak. Het personeel weet wat ik wil en ze staan me met raad en daad bij!
LINEA bis LINEA bis 228 meter Vertaald door Google Top service Origineel Top service
DUE Outlet DUE Outlet 313 meter Vriendelijk en super trendy kleren shop till you drop
DUE Aalst DUE Aalst 337 meter Super vriendelijke mensen én prachtige spulletjes te vinden! Ik ga daar al jaren en g...
Paris Moda Aalst Paris Moda Aalst 413 meter Ruime luier voor slanke mensen voor maatje meer zoals ik heel beperkt maar ze maken d...
Lilly A Paris Lilly A Paris 656 meter Een verborgen parel in Aalst. In dit leuke boetiekje vind je altijd wel een leuke out...
Charmant trendy damesmode Charmant trendy damesmode 3 km Een hele toffe uitbaatster , weet wat je wil .Toffe kleding .
Cose Così Cose Così 3 km Top service, stijlvolle kledij voor ieders stijl en eerlijk advies. Een aanrader!
Recensies
Leuke collectie van Ralph Lauren. Wel steeds volle pot. Verkoopster / bazin onvriendelijk. Laat je geen seconde alleen rondkijken. Zeer opdringerig. Wanneer je beslist om slechts 1 van de 2 stuks te kopen die je gepast hebt slaat de sfeer om....
Ben al vaak in deze winkel geweest en heel wat aankopen gedaan in het verleden. Spijtig dat ik zo gekleineerd werd vandaag. Ik had een aantal stukken op het oog en deze vond ik terug in de winkel en zou ik sowieso meegenomen hebben maar paste het nog eens voor de zekerheid. Tijdens het passen werd er commentaar gegeven op hoeveel ik paste had 4stuks bij, wou iets passen in een maatje groter voor te bekijken of het kleur me zou staan en hier werd ook continu commentaar op gegeven. Persoonlijk vind ik dit onacceptabel en zet bij deze ook nooit meer een stap in een van hun winkels, dit gedrag tegenover klanten vertonen walg ik enorm van en steun ik niet!
Mooie collecties & verkoopsters zijn stuk voor stuk vriendelijk. Alleen al verschillende keren “mevrouw” de zaakvoerster tegen haar verkoopsters bezig gezien/ gehoord in de 3 winkels en dit getuigt helaas van 0,0 respect naar deze mensen. Bovendien, in het bijzijn van klanten je personeel uitkafferen: not done!
Super vriendelijke mevrouw! Ik heb hier mijn napapijri jas en een hemdje en pulletje gekocht! De vrouw had mij geholpen met de maat en ze was echt vriendelijk!
Heel onvriendelijk! Komen binnen en de 2 dames zijden zelfs geen goedendag. 1van de dames liep tegen mij en zei zelf geen sorry! Mooie kleren maar jammer van het personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid