facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haruka Sushi Bar

Info

Wij brengen Japan naar Kortenberg en omstreken!

Adres:
Telefoonnummer: +32468564654
Stad: Kortenberg



op zoek naar gerelateerd: Sushi heverlee sint jansbergsesteenweg, Haruka zaventem, Nieuw restaurant Kortenberg, Sora Sushi, FUJIYAMA Sushi Sint-Truiden, Afhaal eten Kortenberg, Japans restaurant Zaventem, Sushi naamsestraat Leuven
Recensies
Vriendelijke bediening ook in het Nederlands. Geen wachttijd lunch vrijdag, zonder reservatie. Prijs is misschien iets duurder dan de normale sushizaak, niettemin weegt dit niet op aan de kwaliteit, super vers en overheerlijk.
Beste sushi in omstreken, en hele vriendelijke bediening! Binnen is het niet supergezellig om te zitten. Dat doe je beter buiten of zoals de meesten afhalen en thuis op eten!
Enkele x take away geprobeerd met uiteenlopende samenstelling maki, nigiri, sashimi, gefrituurde sushi, slaatjes, soepen, etc.. Lekker, maar nogal karige porties en stevige prijzen, zeker in vergelijking met een minstens even verfijnde collega een dorpje verderop.
Zeer goede sushi, wordt vers ter plaatse gemaakt. Wachttijden kunnen oplopen, maar dat heb je als je verse sushi wenst in plaats van rolletjes die je uit de koelkast haalt!
Heel lekkere sushi en een goede service! Beste van de streek!
Prima service, lekkere sushi en je bent snel bediend bij afhaal. Vriendelijke ontvangst. Klein minpuntje als je ter plaatse eet moet je soms nogal lang wachten als er ook veel afhaal is. Maar voor de rest alles in orde!
Nu voor de vijfde keer Sushi, super lekker en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.
Lekkere gerechten, maar kaal decor en de focus ligt meer op take out bediening dan aandacht voor de klant aan tafel. Ook bijzonder fris, neem een trui mee...
Ondanks het feit dat we hier met 5 mensen heerlijk gegeten hebben kan ik deze zaak op dit moment niet meer dan 2 sterren geven. Het is onaanvaardbaar dat we meer dan een uur 70 minuten, letterlijk! hebben moeten wachten eer er ook maar iets van eten op tafel kwam. Er werd voorrang gegeven aan mensen die kwamen afhalen. Toegegeven, het was erg druk, maar dit is geen excuus. De klanten die ter plaatse komen eten moeten ook bediend worden. We hadden deze vertraging niet voorzien en daarom hebben we ons eten naar binnen moeten schrokken omdat we nog ergens anders naartoe moesten. Als het van mij afhing waren we gewoon vertrokken, maar mijn disgenoten besloten daar anders over. Als ze hun klanten binnen een aanvaardbare termijn zouden bedienen, dan kan dit een 5 sterren review worden. Maar helaas ga in niet meer het risico nemen om hier tijd te komen verliezen.
We waren heel blij dat er een #sushi bar in de regio opende en ondertussen zijn we 2 keer sushi gaan uithalen. De eerste keer liep er wel heel wat mis, maar gelukkig ging het de tweede keer veel vlotter. De sushi is heel #lekker, dus we gaan zeker nog eens langsgaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid