facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harrold's

Harrold's

Info

L'établissement vous propose une carte composée de 30 burgers (de 10 à 20 euros)

Geschiedenis

Le Harrold's est un restaurant hamburgers (pas un fast food)
L'établissement vous propose une carte composée de 30 burgers (de 10 à 20 euros)
Des compositions classiques (cheeseburgers, eggs and bacon,....) aux plus
originales (green pepper, New Yorker Dandy's et son magret de canard,....).

Un burger 100% maison : du pain artisanal, de la viande certifiée, des sauces
faites par le chef et bien entendu les frites maison.

L'établissement offre aussi une variété de bagels et de salades.

Adres: Rue Delhasse 23 , Spa 4900, BE
Telefoonnummer: 0495 48 19 90
Stad: Spa
Route: Rue Delhasse 23
Postcode: 4900


Recensies
Heerlijk gegeten, top burgers, mooie locatie. De eerste indruk was niet top, de dames konden enkel alleen Frans. Gelukkig waren de titels op de menukaart Engels.
Na een reis vanuit Nederland op de eerste avond hier gegeten. In de omgeving zijn de meeste restaurants dicht op maandag en dinsdag, dan maar naar Spa rijden! Je hebt hier genoeg keuzes wat hamburgers betreft. Wij hadden de Texas Bacon BBQ burger. Zeker aan te raden! Wij kwamen om 18:00 daar aan, en de zaak was nog leeg. De taal barrière is wel een ding om over na te denken. Ik vond het persoonlijk moeilijk om daar mee om te gaan.
Heel lekkere hamburgertent, waar ze ook pizza's verkopen. Ik had de Texas cheese barbecue simple en die was zeker aan te raden. Voor de grote eters kan je kiezen om een hamburger meer ertussen te plaatsen.
Eten is prima. Personeel spreekt geen Engels. Dus als je geen Frans spreekt lang leve de menu kaart. Ze brengen ook niks uit hun zelf je moet zelf om nieuw drinken vragen.
Lekkere burgers, ook veel andere gerechten op de kaart. Bediening en restaurant zelf alleen niet zo netjes.
Heel lekkere burger en goede prijs kwaliteit. Grote porties. Maar de bediening kan beter, dames zijn niet zo vriendelijk. Binnen staat de tv op 'radio contact', wat het ook niet zo aangenaam maakt. Maar het eten is er wel lekker, alsook de wijn.
Zeer goede burgers! Lekker gekruid. De dubbele variant is genoeg voor een grote eter. Inclusief salade en heerlijk kruidige frieten. Glutenvrij alternatief zijn de burgers zonder de broodjes. Zeker ook de moeite waard.
Prima eten! In dit geval de kipburger smaakte goed!
Hele goede burgers, vriendelijke mensen, spreken alleen niet heel goed Engels en geen Nederlands.
Zeer lekker gegeten. De moeite om binnen te springen. Een serieus trapke hoger dan de gebruikelijke fastfoodketens. Vlotte en vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid