facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harmonie den Bart

Harmonie den Bart

Info

Al 193 jaar is "den Bart" dé muzikale noot van Merksem. Je komt ons tegen op festivals, play-ins en concerten, of sinds kort ook op sportwedstrijden, nationale applausdagen of pop-ups ;-)

Geschiedenis

Beste muzikant,

Ben jij ook gebeten door de muzikale microbe? Voel jij je ook aangesproken om samen met andere enthousiastelingen muziek te maken? Wil je je horizonten verleggen? Dan is "den Bart" iets voor jou!

We stellen ons even voor

Al meer dan 180 jaar is "den Bart" dé muzikale noot van Merksem. Je komt ons tegen op festivals, play-ins en concerten. In de harmonie spelen verschillende instrumenten zoals hout- en koperblazers, slagwerk maar ook toetsen of gitaar zijn mogelijk. We spelen een zeer gevarieerd repertoire gaande van licht klassie, over filmmuziek en musicals, naar crooners en moderne muziek.

De harmonie staat onder leiding van onze dirigent, Gert Hendriks, die met veel moed en vastberadenheid het beste uit onszelf haalt.

We repeteren elke donderdag om 20u in de kleine zaal van De Volkslust, Van Heybeekstraat 26 tegenover het zwembad te Merksem.

Adres: Jaak De Boeckstraat 10, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Stad: Merksem
Route: Jaak De Boeckstraat 10
Postcode: 2170


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parker Muzik Parker Muzik 765 meter verified
Svensson & de Beekdabbers Svensson & de Beekdabbers 1 km Wij zijn een vierkoppige band en brengen Antwerpse Rock .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid