facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hardware Quality Repair

Hardware Quality Repair

Info

HQrepair te Bredene staat in voor het herstellen van elektronica, zowel ondersteuning voor consument elektronica .
herstellingen van Hard- en software.




"Is het scherm van uw smartphone gebarsten of wordt uw laptop door een vervelende bug vertraagd? Bij HQ Repair uit Bredene is uw elektronica in goede handen. HQ Repair dankt die naam aan hardware en quality. Daar ligt dan ook onze focus: u in een oogwenk van kwalitatieve elektronica voorzien. Voor tal van technische kwesties weten we een efficiënte oplossing te vinden.Ons aanbod:Data recovery verloren gegane data van o.a. harde schijven recupererenBackup recovery een backup zorgt ervoor dat uw files niet verloren gaanSmartphoneonderdelen o.a. schermen van smartphones vervangenNieuwe installaties o.a. pc’s of laptops instellen volgens uw voorkeurReparaties o.a. tv’s of MacBooks herstellen"
Adres: driftweg 27, 8450 Bredene-aan-Zee
Telefoonnummer: +32497757784
Stad: Bredene-aan-Zee
Route: driftweg 27
Postcode: 8450


Recensies
Naar aanleiding van een vermoedelijk overspanning op het elektriciteitsnet was onze afwasmachine hersendood. Wij hadden bewust voor een Miele gekozen wegens de verwachte levensduur van hun producten. Ik was dus niet klaar om ons huidig toestel snel te vervangen. Bijgevolg ben ik op zoek gegaan naar een technieker om de printplaat module te herstellen. Na enig onderzoek op het internet heb ik contact per email met HQ repair genomen. Als eerste verrassing, kreeg ik een antwoord binnen het uur. De te verwachten kosten waren duidelijk uitgelegd en ik mocht de dag zelf nog langskomen om de printplaat te brengen. Na zes dagen werd ik op de hoogte gebracht dat de printplaat afgehaald mocht worden. Ter plaatse heb ik een duidelijk uitleg over het probleem gekregen. Uiteindelijk moesten er twee chips besteld en vervangen worden. Deze werden op een vakkundige manier gesoldeerd. De soldeerverbindingen zijn nauwelijks te zien met het blote oog. Na het terug monteren van de onderdelen, stel ik vast dat de afwasmachine hersteld is. En dit voor een fractie van de prijs van een nieuw toestel, met factuur en garantie… Ik kan alleen 5 sterren geven maar ik zou zeker er 6 willen toekennen.
top kerel snel van dienst en heeft de play4 van me kids mooi vermaakt en gepoetst met alle fotos en uitleg van hoe en wat hij heeft gedaan en prijskwaliteit zeker en vast super tevrede van zijn diensten
Top service! Heel vlotte en gedetailleerde uitleg met foto's van het herstelprocedure. Zeker een aanrader voor mensen die een kwaliteitsvolle reparatie van hun toestel willen. Mijn gaming gsm was kapot en na lang sukkelen van de ene reparateur na de andere, wilde ik nog enkel originele stukken van het merk van mijn gsm zelf hebben. Vandaar mijn 5 sterren, iemand die zich erin kent en ook originele stukken gebruikt om reparatie's te doen. Mijn gsm werkt weer zoals het hoorde en mijn rgb - lichtje werkt ook terug.
Mijn ps4 pro snel gerepareerd na mislukte schoonmaakpoging en zeer goede prijzen. Top service
Erg sympathieke mensen en heel goede service en snel geholpen , zeer eerlijk in prijs , zeker een aanrader hoor
Topervaring! Geoffroy is een zeer aangename, betrouwbare en behulpzame man die kwaliteitswerk levert! Correcte prijzen, uitgebreide uitleg en snelle service. Zeker een aanrader! Dankjewel Geoffroy!
Top service, Geoffrey heeft kennis van zaken. Vlotte service en betrouwbaar in zaken doen. Lab 9 in kortrijk verklaarde de macbook appel als totaal verloren na een ongeval met cola op de pc, quality repair bleef erin geloven en herstelde de pc die terug perfect werkt. Is eerlijk en vlot in service.
Ik ben heel tevreden, ik kwam voor mijn hdmi-poort ps4 te vervangen... de prijs was al 15% lager dan andere + is hij volledig gekuisd, nieuwe koelvloeistof erin en ps4 word duidelijk veel minder warm en maakt minder lawaai. Heel vriendelijk, correct, in een professionele atelier hersteld. zeker een aanrader! Mvg Birger
Top service. Macbook air laten reparen waar cola op gemorst was die volgens Lab 9 niet meer te reparen was. Heel snelle service en heel correcte prijs. Betrouwbaar, hele correcte prijs, goede uitleg gekregen en zeker aan te raden!!!
Zeker aan te bevelen , mijn problemen binnen het half uur opgelost !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid