facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Desk

Info

Happy Desk est une agence de communication Web & Print située à Bruxelles qui a le sourire. Nous créons votre stratégie digitale pour une visibilité globale.

Geschiedenis

Dites bonjour à Happy Desk - La manière dont Kevin Palombo vous aide à imaginer, créer et mettre en avant votre marque avec le paysage digital à l'esprit.

Devis en ligne: https://www.happydesk.be/devisenligne

Adres:
Telefoonnummer: 0479939850
Stad: Woluwé-Saint-Lambert


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Média Animation ASBL Média Animation ASBL 2 km Vertaald door Google Goed gedaan ! Origineel Bravo !
Ilariola design Ilariola design 2 km Het product dat ik heb is zeer professioneel en voldeed aan mijn eisen. Het was een g...
G1 sprl G1 sprl 4 km G1® applique ses talents au développement d'outils de communication qui répondent pré...
Recensies
Wat kan ik zeggen over mijn ervaring met Happy Desk! Ze was geweldig van start tot finish!! Communicatie met Kevin is perfect, Hij heeft me begeleid tijdens het maken van mijn nieuwe site! Ik raad hem 100% aan en ik zal niet aarzelen om weer met hem samen te werken voor een toekomstig project!
Ik heb al verschillende keren met Kevin mogen samenwerken en zijn professionaliteit doet zijn status als Belgische marktleider voor het Webflow CMS eer aan. Hij luistert, welwillendheid en de specifieke aanpassing die nodig is voor elk van zijn klanten die voelen dat ze uniek zijn. Om niets te bederven, zijn sympathie maakt informele contacten mogelijk die net zo aangenaam zijn.
Ik heb Happy Desk ingeschakeld om te leren hoe ik mijn Prestashop-webshop beter kan beheren en ik ben heel blij! Dankzij Kevin weet ik nu hoe ik het correct moet configureren en gebruiken! Zijn uitleg was duidelijk en zeer begrijpelijk. Ik raad aan !
Uitstekend bureau, zowel voor het ontwikkelen van sites op Webflow als voor het leren ontwikkelen ervan, zelfs door de training van Kevin te volgen.
Goed advies en goed idee. Zeer attent en goede opvolging. Aanbevolen +++
Geweldig project, mooie creativiteit en zeer attent
Zeer goed werk en attent op verzoeken die zeer tevreden zijn gedaan
Aanbevolen diensten! Originele en actuele creaties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid