facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Days Diner

Happy Days Diner

Info

Happy Days Diner: Beslist een bezoekje waard!

Geschiedenis

Gezellig uit eten in een origineel Amerikaans Diner interieur. Ruime keuze hamburgers, hot dog's, belegde broodjes, spare ribs, en nog zoveel meer.
Ga terug naar de 'fifties' met in het weekend aangepaste achtergrondmuziek.
Beslist een bezoekje waard!

Betalingsmogelijkheden:
*Cash
*Bancontact
*Payconiq
*Elektronische maaltijdcheque:
- SODEXO
- EDENRED (Ticket Restaurant)
- MONIZZE



"Gezellig uit eten in een origineel Amerikaans Diner interieur. Ruime keuze hamburgers, hot dog's, belegde broodjes, spare ribs, en nog zoveel meer.Ga terug naar de 'fifties' met in het weekend aangepaste achtergrondmuziek.Beslist een bezoekje waard!"
Adres: De Warande 41, 3945 Oostham, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/ 391 391
Stad: Oostham
Route: De Warande 41
Postcode: 3945


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00
Vrijdag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Happy Days menukaart, Broodjes ham, Happy Days restaurant, Ham hamburger, Happy Days ham facebook, Happy Days Pelt, Happy Days Hoensbroek, Happy days Wevelgem openingsuren
Recensies
Frituur in Amerikaanse stijl, heerlijk. Grote keuze in burgers en frietjes. Curly Fries zijn dikke aanrader. Porties zijn ruim. Prachtig ingericht, je waant je even in Amerika. Goed systeem om bestellingen aan te nemen. Niks op aan te merken.Eten: 5/5
Ongelooflijke grote broodjes met vers vlees. Echt een aanraderEten: 5/5
Een gezellige eettent helemaal in "American Diner" stijl. Lekkere hamburgers, lekkere broodjes en andere snacks. Een milkshake of een frisdrank, keuze genoeg. De typische muziek en aankleding maken het een gehele beleving. Parkeren: Voldoende plaatsen.
Afgehaald, veel keuze lekker. Mooi ingerichtEten: 4/5
Ingericht in rockabilly of american dinner stijl, zeer gezellig en mooi in thema! De kaart is heel uitgebreid, ook voor kinderen is er een ruim assortiment. Er zijn ook een aantal " Amerikaanse specialiteiten. De porties zijn zeer ruim, het eten is vers en zeer lekker! Heel vriendelijke uitbaters!
Snelle bediening grote porties zeer vriendelijkEten: 5/5
Ook als je denkt via Google reviews een goede tent de hebben gevonden, kan het tegenvallen; dat was vandaag.... De milkshakes 4,- per stuk waren met te veel melk en te weinig smaak, erg jammer! De frietjes waren slappe dunne frietjes, hamburgers waren prima wat betreft smaak, maar 12,50 voor een hamburger zonder iets erbij is echt te duur. Spareribs waren saai, weinig smaak en veel vet eraan. Al met al, oké eten, niks bijzonders, maar gewoon te duur voor datgene wat je er voor krijgt. De entourage is wel erg leuk!
Mooie amerikaans ingerichte diner.vol memorabilia!lekker grote burgers
Wat is dit een bijzondere plaats,ingericht in de stijl van de jaren '50-'60,als je binnen gaat waan je je echt in die tijd De inrichting is zooo mooi,het eten is er super lekker en je kan er ook vegetarische gerechten eten.. Er is ruime parking,je kan ook buiten zitten De mensen die er werken zijn vriendelijk,hulpvaardig en het eten wordt mooi geserveerd Je kan er ook eten afhalen,gewoon even bellen,je bestelling doorgeven en je kan het gaan ophalen, gemakkellijk toch . Zeker 4 sterren waard ,naar mijn mening
50's diner dat zijn gelijke niet kent in de buurt. Top friturist met leuke originele hamburgers op de kaart. Leuk eten, ook voor de kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid