facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Anders

"Welkom bij Hans Anders Wetteren. Je vindt onze winkel op de hoek van de Florimond Leirensstraat en de Lange Bergstraat. Kom je bij ons een mooie bril uitzoeken? Je hebt in de winkel de keuze uit het grote assortiment van Hans Anders. Speciaal voor mensen die lenzen willen dragen, is er een contactlensspecialist aanwezig. Deze is gespecialiseerd in het geven van adviezen aangaande het dragen van contactlenzen. Ook voor een gratis oogmeting ben je bij ons van harte welkom. Je wagen parkeer je best op Parking Berg of Cité. Graag tot ziens!"
Adres: Florimond Leirensstraat 62 , Wetteren 9230, BE
Telefoonnummer: 09 369 29 73
Stad: Wetteren
Route: Florimond Leirensstraat 62
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Hans Anders Oostende, Hans Anders Gent, Hans Anders openingsuren, Hans Anders Leuven, Hans Anders Deurne, Hans Anders winkels, Hans Anders oakley, Hans Anders Antwerpen
Recensies
24 maart bezocht de optiek van Hans Anders Wetteren. Ik koos het montuur en wilde dat de bril voor mij werd opgehaald. Op de site staat dat je gratis je gezichtsvermogen kunt controleren. Deze dienst werd mij echter geweigerd omdat ik geen Nederlands spreek. ze zeiden ook dat de service niet kan worden verleend als de overdracht wordt gedaan met behulp van een telefoon of een tolk.
Enkele weken geleden afspraak gemaakt om 10u 's morgens. Om 2 voor 10 komt dame uit de winkel en stap ik binnen. De dame bleek de gerante te zijn en was razend omdat 'de zaak pas om 10u open gaat'.Bleek dat ze nog vlug eentje wou roken. Dan maar afspraak gemaakt bij Pearl. Jammer, ik ging al jaren naar deze zaak.
Meest onvriendelijk personeel dat ik ooit gehad heb, mond voel snoep, zo spreek je geen mensen aan, we waren nog met 3 klanten in de winkel rond half zes, kassa tellen , geen hulp kwart voor zes sjaal aan jas lag al klaar. Wij waren van plan bril te kopen, maar liever bij mensen die vriendelijk zijn en niet tegen hun goesting werken. Waren op maandag in Sint niklaas geweest daar top bediening en uitleg, mogen daar voorbeeld aan nemen, hadden gezegd dat we niet van de streek waren en toch was hen niks teveel.
Super vriendelijk personeel . Annemarijn heeft ons al verschillende keren goed geholpen . De verzekering op de bril is het ook echt wel waard. super goede klantenservice .
Vriendelijke, joviale jonge man. We bestelden een bril en gingen die dinsdag voor 18u gaan halen, na mijn werk. We kwamen toe 17.50 en de winkel was totaal dicht, lichten uit en dood. Wel jammer aangezien we 1 uur voor niks gereden hebben en hij voor sluitingstijd dicht was. Daarom maar 3 sterren.
Super vriendelijke mensen! Hebben ons perfect geholpen . Geven eerlijke mening over welke bril mooi is of niet . Top service !!!
Top service. Vriendelijke verkoopsters. Grote keus monturen .
Heel klantvriendelijk en behulpzaam !
Heel heel vriendelijke verkoopster,
Vriendelijk en behulpzame verkopers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid