facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Anders

"Bij Hans Anders moet je nooit meer teveel betalen voor horen en zien. Ontdek ons uitgebreid assortiment lenzen, brillen en hoortoestellen. Bestel ook online in onze webshop."
Adres: Marktstraat 20 , Izegem 8870, BE
Telefoonnummer: 051 30 24 90
Stad: Izegem
Route: Marktstraat 20
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Hans Anders winkels, Hans Anders openingsuren, Hans Anders Leuven, Hans Anders Oostende, Hans Anders Gent, Hans Anders afspraak maken, Hans Anders brillen, Hans Anders landen
Recensies
Vriendelijke mensen Hans Anders in Izegem, maar de glazen zijn van lage kwaliteit. Tijdens de solden had ik een bril besteld met de duurste glazen dun, antireflectie/ontspiegeld, krasvast, meekleurend, maar ik kreeg een bril met veel reflectie van het licht. En de glazen zijn dik en zwaar. Als je de bril een paar uur draagt, voel je het gewicht op je neus en het begint lastiger te worden om te dragen. Ik ben al enkele keren langsgeweest. Ze hebben wel de vleugeltjes vervangen door een zachter type. Wel minder druk op mijn neus op die plekken, toch voel je dat de glazen zwaar zijn is en het is een beetje lastig om meer dan 3-4u te dragen.
Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers, goede prijs/kwaliteit en snelle service. Top.
Heel vriendelijk ontvangst. Werkelijk een goede uitleg en begeleiding Nemen hun tijd alhoewel het zeer druk was. Zeker een aanrader. Goeie promoties.
Heel vriendelijke bediening en geweldige service, wij zijn tevreden met 2 zonnebrillen vertrokken .
Goeie service en vriendelijk en behulpzaam personeel.
prachtige vriendelijke service met hele goede kwaliteitsbrillen
Vriendelijk personeel , goed geholpen.
Snelle service en levering! Democratische prijzen.
Vriendelijke en behulpzaam personeel.
Vriendelijk en goeie service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid