facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Anders België - Belgique

"Bij Hans Anders moet je nooit meer teveel betalen voor horen en zien. Ontdek ons uitgebreid assortiment lenzen, brillen en hoortoestellen. Bestel ook online in onze webshop."
Adres: Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 033/53 30 77
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: Hans Anders Gent, Hans Anders online, Hans Anders winkels, Mijn Hans Anders, Hans Anders afspraak maken, Hans Anders openingsuren, Hans Anders klantendienst, Hans Anders brillen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
eyes + more eyes + more 48 meter Ze hebben de verkeerde sterkte genoteerd waardoor ik weken moest wachten voor mijn ui...
Recensies
Ik kwam in Wijnegem terecht voor de behandeling van een klacht in een andere winkel. Er is duidelijk een heeeeeel groot verschil in professionaliteit, ik werd correct te woord gestaan, er werd mij duidelijk uitgelegd wat er fout kan lopen en wat de mogelijke oplossingen kunnen zijn en… ik werd vriendelijk en empatisch te woord gestaan, ik had en heb spijt dat ik niet ineens naar de winkel in Wijnegem geweest ben, mijn slechte ervaring met HA is duidelijk niet te wijten aan het merk maar aan enkele personen die het merk vertegenwoordigen, jammer. Proficiat aan het team Wijnegem, een voorbeeld van hoe het zou moeten zijn.
Ik had een afspraak gemaakt om mijn ogen door een specialist van de Hans Anders op te laten meten om daarna lenzen te bestellen. Na 40 minuten rijden kom ik in een overvolle winkel aan en blijkt uiteindelijk dus dat de specialist op vakantie is. Ik vind het enorm onprofessioneel dat de medewerkers mij hier op geen enkele manier op voorhand van op de hoogte hebben gebracht, had mij veel tijd bespaard. Ronduit schandalig.
Zeer vriendelijk personeel, al mijn vragen werden goed beantwoord. Ik kom zeker nog is langs :
De laatste tijd verschrikkelijke service, personeel is onvriendelijk en doet geen moeite, als ze dan toch iets nakijken lijkt dit sterk tegen hun zin te zijn. Goed gehumeurd lijken ze daar niet. Vroeger top personeel maar dit kan ik niet meer zeggen van het nieuw personeel.
Geachte, hierbij wil ik mijn dank uitte voor de super goede service die ik verkreeg bij het herstellen van mijn hoorapparaat. Na veel problemen heeft Mevr. Maud Anders mij echt uit de nood geholpen. Een mooie service met persoonlijke belangstelling voor mijn situatie. Dus hartelijk dank voor deze dame en het gehele team van Hans Andersen in Shopping Wijnegem. Ik beveel iedereen aan om deze winkel een keer te bezoeken. Beleefde groeten Hubert Rumpler
Ben fantastisch geholpen hier nadat ik een bril had besteld die niet op tijd aan ging komen door problemen bij GLS. Toch nog op tijd voor mijn vriend zijn verjaardag! Fantastische service :
Fantastisch geholpen! Wegens een actie zou het twee weken duren tot mijn nieuwe bril klaar zou zijn maar na een week mocht ik hem al ophalen. Super vriendelijk en correct!! Dikke dankjewel aan het volledig team!!
Zeer tevreden over aanbod en kwaliteit Super service, professionaeel en klantvriendelijk.
Top service, er moeten meer zulke verkopers bestaan Andreasyan doe zo voort.
Fantastisch geholpen voor een oogmeting en nieuwe bril ondanks het late uur ! Doe zo verder !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid