facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HANNdmade

HANNdmade

Info

Wens je graag een persoonlijke boodschap te geven of je advertentieborden te pimpen? Een kaartje, kalender, suggestie-, openingsbord... met een gepersonaliseerde tekst of naam? Kies uit een bestaand ontwerp of we werken iets nieuw uit volledig op maat.



"Botanee is an exclusive natural living brand that offers handmade natural eco-friendly products. Our products promote natural, non-toxic, sustainable living."
Adres: Branderveld 13, 2870 Puurs
Telefoonnummer: +32478262281
Stad: Puurs
Route: Branderveld 13
Postcode: 2870



op zoek naar gerelateerd: Margareta Puurs, Kledingwinkel Puurs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CreaNans CreaNans 2 km Bij CreaNans kan je terecht voor website's, flyers, logo's, fotoboeken, uitnodigingen...
Gunter Aerts Graphic Artist Gunter Aerts Graphic Artist 2 km Freelance tekenaar voor diverse stijlen. Illustraties voor boeken, reclame, logo, web...
Lalalie Lalalie 4 km Geboorte- en trouwkaartjes Uitnodigingen & meer Op maat of keuze uit originele vaste ...
Recensies
Zalig geurende handzepen die lief zijn voor je huid. Bovendien ziet het er ook erg mooi en uniform uit in de glazen donkere flessen op je aanrecht in plaats van de niet zo esthetische reguliere plastic verpakkingen. Je hoeft die trouwens niet weg te smijten, je vult ze opnieuw met een refill verpakking, super duurzaam dus !
Ik kocht vroeger altijd sanitizer spray in de supermarkt en daar had ik enorme last van op mijn ademhaling. Dat is nu gedaan met de geweldige natuurlijke spray van Botanee. Geen last en mijn inductie vuur is even proper. Ook helemaal wild van mijn tapa plank. Kortom: top producten en geweldige service!
Toffe producten. Met heerlijke geuren. Verpakt in mooie statige flessen die in elk interieur passen. Ook fan van de geurstokjes. Topservice ook!
Zuiverheid op zijn best!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid