facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hangtime

Hangtime

Info

Alle info rond Fly High in Hangtime!
(Fly) Yoga, Fly Dance, Yoga, Partneryoga,... alles rond Body & Mind
Wekelijkse lessen, workshops & teambuilding



"als je zeker wilt zijn van je plaatsje, reserveer je best op voorhand via de website"
Adres: Fortstraat 128B, 8400 Oostende
Telefoonnummer: 059302653
Stad: Ostend
Route: Fortstraat 128B
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: hangtime oostende prijs, hangtime openingsuren, hangtime oostende openingsuren, hangtime bredene, hangtime reserveren, hangtime oostende telefoonnummer, hangtime oostende reserveren, hangtime openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ostend Panna Contest Ostend Panna Contest 1 km Op 29 april organiseert Martijn Debbaut in samenwerking met Stad Oostende een panna t...
ZazouGroup ZazouGroup 3 km
Ostend Padel Club Ostend Padel Club 3 km Top locatie paddel tennis en evenementen
Oostende 2018 - European Championships Inline Skating Oostende 2018 - European Championships Inlin... 5 km European Championships inline skating 2018 @Oostende2018 track, road & marathon Augus...
Recensies
Ons bezoek bij Hangtime was super! s'Ochtends in de vakanties wordt er een uurtje gereserveerd voor de -6 jarigen, er waren meerdere opzichters die een oogje in het zeil hielden en we konden de kinderen overal makkelijk volgen. Er zijn trampolines, een springtoren, foampit, dodgeball arena, een dunk zone en een unieke speelruimte voor kinderen van 0-5. De cafetaria is super aangenaam om in te vertoeven, er is een mooi terras en ze hebben er speciale drankjes alsook lekker eten ook vegan en vegetarische opties!. update: enkele jaren later zijn we hier nog steeds vaste klant voor verjaardagsfeestje of playdates. Blijft een topplek.
Heerlijk dat de kleintjes 0-6 jaar in de voormiddag de hele ruimte voor zich alleen hebben. Daardoor bleef het voor hen rustig genoeg en werden ze niet omvergelopen door oudere kindjes wat in andere indoorspeeltuinen wel eens kan gebeuren. Ze hebben ook spaghettiporties van mini tot familie en aan schappelijke prijzen. Echt een aanrader!
Super leuk om met kleine kids een voormiddag te spenderen. Alleen zou het fijn zijn iets meer keuze van eten te hebben maar alles wat er nu is is alvast zeker dik in orde!
De "ravotgrot" die enkel bedoeld is voor kinderen tot 6 jaar, werd ook gebruikt door kinderen die duidelijk ouder waren. Bij navraag bij het personeel blijkt dat die er niets aan doen en kinderen laten begaan. Je kleine kleuter of peuter goed in het oog houden is dus nodig wanneer er kinderen van 8-9-10 jaar zijn die hard naar elkaar gooien met de ballenbadballen. De speeltuin zelf is wel heel mooi gemaakt.
Leuk trampoline park. Zij hebben ook speciale uren voor de allerkleinsten, zo hebben ze geen "last" van de grotere kindjes. Zeer democratische prijzen! Kinderen en wij hebben ons geamuseerd en komen zeker terug.
Met dochtertje van 5 jaar gaan verkennen. Zeer goed georganiseerd ook speeltuin binnen en buiten en een zeer ruime cafetaria waar je eten en drinken kunt verkrijgen.
Dit is een leuke plek voor kinderen. De bar is ook ok. Genoeg keuze en lekker wat je besteld. De medewerker aan de ingang mag wel een pak enthousiaster. Met je voeten op de toonbank verkopen vind ik toch niet overkomen. Leuke speeltuin, heel mooi gemaakt van osb. De trampolines zelf vond ik wel vuil. Heel wat pluizen, haren,... . In tegenstelling tot jumpsquare enkele kilometers verder. Persoonlijk ga ik liever naar jumpsquare.
Tof trampoline park om op een regenachtige dag te doen met de kinderen. Op voorhand reserveren wel aangeraden en super makkelijk. Heel vriendelijk personeel.
Heel vriendelijk personeel, leuke plek, zowel voor kinderen als volwassenen en dat voel je zelfs niet in de prijs!
Leuke plaats voor de kinderen en grootouders, begeleiders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid