facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hangar Meeting Center

Hangar Meeting Center

Info

Hangar is een authentieke eventlocatie in een voormalige weverij. Een inspirerende ruimte voor zakelijke meetings en een huiselijke plek voor evenementen.



"Hangar Meeting Center is een authentieke eventlocatie die ondergebracht is in een voormalige weverij te Harelbeke.Het is niet alleen een inspirerende ruimte voor seminaries, workshops, symposia, opleidingen, productvoorstellingen, strategische vergaderingen …Maar het is ook een fantastische locatie voor privé evenementen zoals recepties, fotoshoots, familiefeest, babyborrel, communie- of lentefeest …"
Adres: Spoorwegstraat 23C, Harelbeke
Stad: Harelbeke
Route: Spoorwegstraat 23C



op zoek naar gerelateerd: Wagenwiel Bavikhove, Babyborrel harelbeke, Lystoire foto's, LYSTOIRE, Zaaltje huren Harelbeke, Feestzaal Bavikhove
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zalen 138b Zalen 138b 649 meter Onbereikbaar probeer ze al maanden te bereiken.
New Ratatouille New Ratatouille 4 km Ruime parkeergelegenheid. Vriendelijke bediening met de glimlach. Ruime speelgelegenh...
Recensies
De organisatie van ons zakelijk event in Hangar Meeting Center Harelbeke verliep perfect. Op voorhand kreeg ik snel een duidelijke offerte. Sophie stond klaar om een antwoord te geven op al mijn vragen. Bij aankomst stond de zaal perfect klaar zoals gevraagd en was Sophie er om alles in goeie banen te leiden. Perfecte gastvrouw! Het is tevens een leuke locatie met voldoende mogelijkheden en is gemakkelijk bereikbaar. Wij komen nog terug! Mvg Julie Stragier Marketing Anticimex
Geen parking....op plein mogen niet staan en langs de weg staat vol van vrachtwagens.....dus geen plaats
Super vriendelijke ontvangst door de jonge dame. Heel spontaal en duidelijke uitleg gekregen over de huur. Heel veel mogelijkheden. Alles gezellig en heel net ingericht! Toplocatie aan correcte prijzen.
De organisatie van ons zakelijk event in Hangar Meeting Center Harelbeke verliep vlekkeloos dankzij hun jarenlange ervaring. Aan een half woord hadden ze genoeg. De tapas die op onze vraag was voorzien, resulteerde in complimenten van onze gasten. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de begeleiding was uitstekend. Een event organiseren was nog nooit zo zorgeloos.
Door het welbekende coronavirus kon het jaarlijkse Wever & Ducré Kerstfeestje niet doorgaan. Maar bij ons is uitstel geen afstel dus gingen we op zoek naar een nieuwe zaal voor in maart. We kwamen uit bij Hangar meeting Center. Een zaal die qua ‘look & feel’ helemaal bij Wever & Ducré past: gezellig, warm & modern. We maakten kennis met Charlotte en hadden al snel door dat we erop konden vertrouwen dat alles goed geregeld zou worden: we kregen moodboards voor de mogelijke decoratie en voorstellen voor de catering. Charlotte deed alle communicatie met de partners en dacht met ons mee. Ook op de avond zelf liep alles in goede banen en konden we op ons gemak genieten. Een echte aanrader! Bedankt Charlotte.
Super locatie voor onze babyborrel! Prachtige zaal, alles is aanwezig tafels, stoelen, muziekinstallatie, borden en de standaard dranken. Aanvullende zaken kunnen geregeld worden op vraag. Uitstekende communicatie met het Hangar Team!
De ceremonie van het huwelijk van m'n zus hier beleeft.
Bij een communiefeest , is elektriciteit uitgevallen. Contactpersoon aanvankelijk niet beteikbaar. Service kan hier stukken beter. Ook spijtig dat er camera in de zaal hangt schending van de privacy??? .
Hele mooie industriële lokatie.
Wat een toffe zaal! Heb er een gezellig feest gehouden en alles was in orde, zowel muziek, eten, drinken en materiaal. Heel vriendelijke mensen die je helpen waar nodig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid