facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hangar 27

Hangar 27

Geschiedenis

Hangar 27 is een polyvalente zaal gelegen aan Fort V, Edegem. De zaal is toegespitst op evenementen voor jeugd en cultuur. De zaal is voorzien van een vast podium, licht- en geluid, projectiemogelijkheden en een beperkte keuken.
Totale oppervlakte is 515m², maar de zaal is opsplitsbaar in +- 200m² en 300m².



"Op zoek naar een setting voor je huwelijk, een feest dat je organiseert of een bedrijfsevent? Bij Hangar 27 ben je aan het juiste adres.Dé plek voor jouw event."
Adres: Parklaan 161, 2650 Edegem
Stad: Edegem
Route: Parklaan 161
Postcode: 2650



op zoek naar gerelateerd: Parking Hangar 27, La Gare 27, Parklaan 161 Edegem, Afterwork Edegem, Elzenhof Edegem, Hangar 27 Rijnkaai Antwerpen, Epic night Edegem
Recensies
Thuishaven van de Edegem PC. Mooie en sympathieke club met een hoop goede spelers te zien aan alle reeds gewonnen trofeeën die tentoongesteld staan. Zitjes voor de spelers en tafeltjes voor de supporters. Gezelligheid is troef hier tijdens het spelen maar ook achteraf aan de bar. Grote parking ter beschikking aan de kerk. Toffe club !
Door coronaomstandigheden zijn we na 3 jaar als nieuwe inwoner in Edegem verwelkomd door de burgemeester en zijn entourage in hangar 27. Lekkere versnaperingen en nadien een rondrit met een kleurig elektrisch treintje door onze gemeente. Was super leuk!
Prachtige lokatie. Mooi ingericht. Hoe je van een oude loods een hippe tent maakt. Leuk feest beleefd met optredens e.d.
Basic. Maar tijdens een bezoek aan het Fort-V domein mag dat. Luxe is hier niet op z'n plaats.
Samenkomst van de nieuwe inwoners, ontvangen met een hapje en een koffie of thee
Goed bereikbaar met het OV. Een Poppy kan je daar niet parkeren, dat moet op de Prins Boudewijnlaan.
Hier kan je grote fuiven en optredens organiseren. De zaal kan verkleind worden voor evenementem met mimder volk. Prctische toog. Deftig sanitair. Rolstoel toegankelijk.
Goede grote zaal, met veel goede jeugd herinneringen, echt goed, love it
Leuke feestorganisaties, er mocht wel een grotere buiteplek zijn.
Nieuwe uitbaters. Prachtig gerenoveerd. Ideaal voor allerhande evenementen. Trouwfeesten, after work, bedrijfsfeesten,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid