facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hang Chow

Info

Restaurant Chinois

Adres: Rue de Diekirch, 29, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: +3263221697
Stad: Arlon
Route: Rue de Diekirch, 29
Postcode: 6700


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:45
Dinsdag: 12:00 - 14:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saveurs d'Asie Saveurs d'Asie 2 km Vertaald door Google Zoals altijd erg goed Origineel As always very good
Recensies
Lunch bij de baan, 4 gangen menu voor 22 euro.. voor deze prijs was het menu zeer correct. Geen geweldige Chinese keuken, maar voldoende voor een middagmaaltijd. De service is echter matig.
Derde keer naar het restaurant. Het eten is goed, maar de drie keer dat ik om frisdrank vroeg als drankje, ze kwamen allemaal aan zonder gas en het drankje werd niet voor me geserveerd, het kwam al aan in een glas met ijs zonder te vragen 'Er werd mij gevraagd of ik wilde ijsje. De eerste twee keer klaagde ik niet, maar de derde keer, zodra ik het probleem weer opmerkte, zei ik dat ik geen drankje wilde, omdat er duidelijk geen gas was. En ik bestelde een biertje ... toen het tijd was om mijn rekening te betalen, zag ik dat ze me in rekening brachten voor het drankje waarvan ik klaagde dat ik geen gas had en het nauwelijks aanraakte. Hoe dan ook, ik hoop dat ze deze gewoonte van oneerlijkheid met klanten veranderen.
Ik at tijdens de lunch, efficiënte service en precies de juiste hoeveelheid voedsel.Eten: 4/5
Je moet nooit bestellen… een bijna leeg bakje, grijze gamba's in een voorraad jus, het lijkt wel de bouillon van een pan! Het zogenaamde Thaise rundvlees met groenten, zonder groenten met ananas! Uitlachen !!!!!! 32 € voor m…. ik raad het niemand aan.. Ik heb een sterretje gezet, verplicht, om een ​​opmerking te kunnen plaatsen maar het is NUL waard!
Geweldig klein en rustig restaurant. Kom niet als je haast hebt, de service is lang maar perfect om langzaam te kletsen en te eten. De gerechten zijn geweldig en gevarieerd De serveersters zijn zeer aangenaam en vriendelijk, ze zijn enigszins overweldigd maar goed georganiseerd. Perfect voor lunch met vrienden of om mee naar huis te nemen.
Veruit het beste Chinese restaurant in Aarlen Altijd geweldige service met kwaliteitsvoedsel gevuld met smaak. Ik raad aan. Een kleine knipoog naar de baas met haar grote glimlach en haar behulpzaamheid xavier Jodie
Top of the top heel goed gegeten super lekkerEten: 5/5
Zeer goed Chinees restaurant van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen goedkoper dan ik weet. Ik raad het ten zeerste aan. Naast gastvrije en vriendelijke bediening.. inrichting.. klassiek zonder meer... ga daar heen!! Je hebt er geen spijt van!!Eten: 4/5
De twee serveersters zijn helemaal niet vriendelijk, geen manier om nog iets te vragen zonder dat de persoon blaast alsof ze stoort. We kwamen rond 18.20 uur onze bestelling aan tafel opnemen 1 tafel van 3 was aan het eten. 19.30 uur, eerste dienst met alleen de soepen. 20.00 uur tweede dienst om te beginnen. Ondertussen komen er klanten binnen en merken we dat ze al veel eerder bediend zijn dan wij. Ze kregen voorgerecht, hoofdgerecht en dessert geserveerd toen ze 30 tot 1 uur na ons aankwamen. Incompetente service, onaangenaam ... Ik raad iedereen aan om daar te eten. Alleen afhalen.
Kleine geïmproviseerde verjaardag op 28 november 2021. Zeer goede ontvangst, nette service en attent personeel. Doordachte keuken en verfijnde gerechten. De kaart is substantieel. Eerste bezoek voor mij maar zeker niet de laatste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid