facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handydecor

Handydecor

Info

SCHILDER- en DECORATIEWERKEN - KARWIJEN - RENOVATIE - AFWERKING van uw woning/appartement

Geschiedenis

WAT DOEN WIJ ZOAL:
- Algemene schilder- en decoratiewerken / interieur-exterieur
( onderhoud-nieuwbouw-verbouw-renovatie-restauratie)
- Vliesbehang, alsook gewone behang
- Plaatsen van moulures, sierlijsten, rozetten, lambrisering,...
- Diverse verftechnieken en afwerkingstechnieken
- Plaatsen van laminaat, parket en zachte vloerbekleding alsook de nodige
plinten
- Raamdecoratie
- Inrichten / herindeling van kamers
- Plaatsen en afwerken van gyproc wanden en plafonds
- wandafwerking
- inrichting van uw handelspand
- Interieurafwerking / maatwerk / kasten
- Fabricage van houten ornamenten, tuinhuizen, bijgebouwen
- Sanitair en kleine loodgieterswerken
- Silicone spuiten in douches, badkamers, keuken, faiencen, vloeren,...
- Plaatsen van houten en composieten terrassen
- gevelbekleding / bekleden dakoversteek en bakgoten / buitenafwerking
- diverse herstellingen / reparaties
- traprenovatie
- keukenrenovatie
- Plaatsen of verbouwen van keuken, badkamer, toilet, zolderkamer,...
- Kleine elektriciteitswerkzaamheden
- allerhande renovaties aan uw woning of appartement
- Herstelling van uw binnenmuren/plafonds na waterinsijpeling of vocht



"Bent u een gedreven doe-het-zelver, een professionele vakman of een sporadische klusser? Dan is er slechts één adres: Van Maele in Sint-Joris! Hier vindt u een gigantisch assortiment decoratie-, renovatie-, tuin- en andere producten van de beste kwaliteit. Alleen zó geeft u uw werk de uitstraling die het verdient.Passie voor kwaliteitVan Maele is gedreven door het vak. Daarom staan kennis, goed advies en een fantastische service bovenaan ons lijstje. Dankzij de talloze topmerken en producten garanderen we u een zorgeloos gebruik, én een fantastisch eindresultaat!Handy Home: voordelig voor uVan Maele is lid van de professionele aankoopgroepering Handy Home, die onderdeel is van Menoquin."
Adres: Dockaertstraat 4, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 0492/84.84.48
Stad: Nieuwpoort
Route: Dockaertstraat 4
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemingen Goossens Aannemingen Goossens 434 meter Zachte mens, luistert goed, laat je uitspreken en handelt als het nodig is...
Van Maele Van Maele 949 meter goede doe het zelf voor de buurt met enigszins beperkt assortiment.Zeker de moeite wa...
Recensies
Je moet eenbeetje zoeken de eerste keer je er komt maar veel variatie van producten
Correcte prijzen en heel veel degelijk advies.
Als handige Harry met twee linkse handen , vroeg ik maar meteen hulp aan de balie. Met de glimlach werd ik meteen verder geholpen , kreeg ook meteen de nodige uitleg en voor en nadelen over wat ik nodig had. Ik ben er zo tevreden buiten gegaan dat ik er ondertussen al terug geweest ben.
Als aannemer dacht ik snel wat materiaal te gaan halen, spijtig genoeg hebben ze hier zeeer weinig matriaal
Ik ben daar dit jaar al enkele keren geweest en op zekere ogenblik had ik door dat die prijs aan de kassa meer was dan wat er getekend stond.Ik op zekere ogen blik achter 1 latje en ja de prijs aan de kassa was ongeveer 1 € meer dan aangegeven.Enkel dagen later terug achter 2 latjes en terug was de prijs meer aan de kassa ik zij het tegen de patron en die trok een boosgezicht en zonder iets te zeggen tikte die ander cijfers in de kassa en ik had het juiste kasticet en zonder een woord van dank kon ik gaan.Dus ik kan met zekerheid zeggen dat ik daar iets te veel heeft betaald voor ik het door had, als je meer kocht dan 1 stuk zag je het niet zo , maar met weinige stuks en wetend wat er getekend stond viel het zo op. Wat ik zeker bent is als je eens betrapt wordt dat de prijzen niet kloppen ga je ALLES doen om dit te vermijden en ook de reactie van de baas toen ik hem zij dat de prijzen niet gelijk waren sprak boekdelen. Dus van een ding ben ik overtuigd ik heb daar wel een paar keren enkele euro's te veel betaald. Niet mooi van hen.
Vriendelijk onthaal,degelijke uitleg. We zijn nog in het coronatijdperk: Bij de ingang alles ok naar preventie toe In de winkel duidelijke markering hoe moet gestapt worden maar maar 7 op de 10 die binnen komen hebben daar geen oog voor. Bij opmerking a ja.Blijkbaar vergeten de mensen vlug en houden ze geen rekening met die moeilijke periode die wehebben doorstaan.Over het gebruik van de mondmaskers zal ik maar zwijgen.!!!!!
Men maakt reclame in een folder, aangekomen in de winkel staat zelfde artikel met de reclame prijs aanduiding. Maar dit is enkel om klanten aan te trekken de echte prijs is 50% duurder. Dit is bedrog 75€ in de plaats van 50€. En de prijs aangeduid voor de promotie was 60€.
Een goede doe het zelf zaak in nieuwpoort. Ook de professionele vakman vindt hier heel wat. Elektrische gereedschappen zijn er in verschillende gamma's. Een uitgebreide keuze aan verven siliconen en lijmen, inclusief advies. Spijtig dat soms de rekken ver leeg zijn. Ook wat betreft elektrische onderdelen kunje hier terecht... enkel voor de standaard onderdelen weliswaar. Tenslotte hebben ze nog een uitgebreid gamma bouwmaterialen aan een zeer interessante prijs!
Grote winkel beetje rommelige indruk maar toch uitgebreid assortiment. Toevallig iets nodig en dit was dichtbij.
goede doe het zelf voor de buurt met enigszins beperkt assortiment.Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid